Forumet - Nisses åderbrockiga....

Nisses åderbrockiga....

219 0 6
Gubben var själv hemma. Kärringen hade inte kommit hem från affären än så gubben vid namn Nisse tog fram sin porrtidning från 1972 som var rejält utsliten och med inslag av klägg. Han luktade på den, och vips det va fan bättre än viagra. Hans dase tog givakt i hans mintgröna gubbstringkallingar som han inte tvättat på år och dag. Slöseri med tvättmedel lixom. [no-no]

Värsta med den här gubben var att han blev brutalt våldsam i samband med det där sniffet på tidningen, hormonerna tog över och idag var det bordet som fick åka på stryk!
Han slängde omkull det o drog av ett av träbenen - stoppade in sin pillevese i hålet som benet satt monterat i. Han började juriskt jucka i bordet men det gick inte många sekunder innan han tröttnade o blev ännu mer arg och upphetsad. Då skrek han ett konstigt ljud som lät "RRRRRRRRRRRRRRRRRRR RÖTHORA" o det va bara för granntanten gick förbi där ute.
Han slet upp ytterdörren och hoppade på den 72åringa kakbakande ullabritta, vresa upp fitta kärring ! han blev rädd och tog ett stadigt grepp om sin rulator. [surprised]

Nisse knuffade till henne i ryggen så hon ramlade över rulatorn. Drog upp kjolen och satte på henne i röva. Efter det slog han till henne med en hundskitpåse nån slängt på gatan. Han smetade ut hundskit i hela ansiktet på tanten och började rista in ordet "kukk" i bajsmoset.

Sen gick det alldeles för långt när han klättrade upp på taket och började äta på plåten samtidigt som han runkade av sig själv med en toapappersrulle.
Sen sprutade han ut sin gubbsperma, 10 liter kom det ut o han samlade på den så han hade med sig plastflaskor som han fyllde.

Det får han bra betalt för när han lämnar in det på röda korset. Det är så många fattiga barn i andra länder som dricker det som cola.

SNIPP SNAPP SNUT SÅ VA HANS UTSPRUT SLUT.

Spana också in: