Forumet - Nobbad - mitt fel?

Nobbad - mitt fel?

276 0 15
Hej!
Har pratat med en kille under ett helt år, mest på sms och msn. Vi har träffats ihop med vänner, men aldrig ensamma. På senare tid har han smsat mig konstant. Under 3 veckor skickade han söta sms, var jätte gullig och sa alltid komplimanger till mig.
Vi träffades igår ensamma för första gången.
Det va väldigt nervöst, vi hade många pinsamma tystnader, men det gick. Jag var ovanligt tyst och tråkig, och kände att jag inte kunde vara mig själv just för att nerverna tog över, när jag vanligtvis är en väldigt rolig och social människa.
Vi var och fikade, och promenerade sedan runt.

Frammåt kvällen när vi skulle avsluta så märkte jag att han ville kyssa mig. Jag är 18 år, och aldrig fått min första kyss, så jag blev helt nervös. Vände och flakade med blicken, kunde inte hålla ögonkontakt. Men så hände det, fast... jag kände inte speciellt mycket. Jag kände inget pirr i magen, mest bara en tunga som rörde sig in och ut. Kunde inte heller blunda för jag kände att jag inte kunde "njuta" liksom. Det var bara... konstigt.

När vi skiljdes åt sa han ingeting om att vi skulle ses eller höras, utan han sa bara ett simpelt hejdå och gick iväg.
På kvällarna brukade han ALLTID skicka söta godnatt sms och godmorgon sms, men när jag kom hem... ingenting. När jag vaknade nästa dag... ingenting.
Även om jag inte kände något speciellt vid vår kyss, så kände jag att det kanske skulle komma med tiden, så jag bestämde mig för att skicka ett sms som löd: "Tack för igår! Hade det trevligt :)"
Efter hela 3 och en halv timme fick jag svar tillbaka (när det vanligtvis brukar ta honom 5 min att svara) : "Ja. Det var kul. :)"

Inget annat. Bara det. Just där förstod jag att jag hade blivit nobbad. Annars brukar han vara helt glad, försöka föra samtalet vidare, men nu fick jag bara det där lilla.
Det känns som om det var mitt fel. Jag kanske var dålig på att kyssas, jag kanske inte var som han förväntade sig, jag var tråkig, osocial, och allmänt dryg.
Nu vet jag att vi inte kommer ha kontakt längre, och det gör mig ledsen. Han är den enda kille jag någonsin varit i kontakt med under mina 18 år.
Det känns som om det aldrig kommer komma fler killar. Känns som om jag är född till att dö ensam.
Det gör ont att veta att det var mig det var fel på [cry][sad]

Spana också in:

Du säger ju själv att nerverna tog över och du var tyst osv och allmänt obekväm vid kyssen... han kan inte läsa tankar så han kanske tog det som att du var ointresserad osv.

Tänk inte illa om dig själv, alla kan va nervösa på första träffen, o pinsamma tystnader e ingenting ovanligt, det blir ju bättre med tiden [smile]

jag dömer iaf inte en människa utifrån en träff, en del tar tid på sig innan de e sig själva helt enkelt [smile]
rosapepsiburk:

Inget annat. Bara det. Just där förstod jag att jag hade blivit nobbad.


Tror du överanalyserar situationen. Skulle aldrig dumpa någon för att den är dålig på att kyssas, inte heller om denne människa, som jag uppenbarligen tycker väldigt mycket om, var nervös i min närvaro en dag.

rosapepsiburk:

Men så hände det, fast... jag kände inte speciellt mycket. Jag kände inget pirr i magen, mest bara en tunga som rörde sig in och ut.


Så kände jag också vid min första tungkyss. Kyssar är lite väl överromantiserade av Hollywood Inc imo.
rosapepsiburk:

.


Jag tror att det är bäst om du berättar för honom vad du kände när allt hände så att han inte tänker samma som du nu. Han kanske inte vågade skriva mer för att han tyckte att du kände dig obekväm?
Prata med honom om det och red ut det. Säg att du vill försöka träffas i fortsättningen och se hur det blir.
rosapepsiburk:

Det känns som om det var mitt fel.


Men alltså han kan ju inte döma ut dig efter första gången ni ses ensamma. Var du väldigt annorlunda mot när ni setts med vänner? Jag tycker du ska fråga om ni kan ses igen, säga att du var väldigt nervös och inte dig själv.
I värsta fall kan det också vara så att han kände att personkemin inte funkade riktigt, och så kan det ju vara ibland, men det är inte fel på någon av er för det.

rosapepsiburk:

Det känns som om det aldrig kommer komma fler killar. Känns som om jag är född till att dö ensam.


Det stämmer inte! Det gäller bara att vänta. Jag är 19 och har ganska nyss träffat min första kärlek, det tar tid för vissa [smile]