Forumet - nog för att det finns jävligt mycket idioter som är kommunpolitiker

nog för att det finns jävligt mycket idioter som är kommunpolitiker

6509 0 57
men händer sånt här ens andra partier..?

"I inlägget, som skrevs under torsdagen, står det: ”Köpte nyss en AK 47:a, utifall att en svarting angriper mig när jag inte är förberedd. Det KAN hända, med Migrationsverkets skyddslingar i närheten...”

Till tidningen säger han att inlägget, som nu är raderat, var ett skämt som skrevs efter att han druckit alkohol.

Dagen efter att inlägget skrevs säger politikern till Dagens Nyheter att han har slutat som politiker:

- Jag är inte förtroendevald längre, men jag har nog glömt att meddela det skriftligt.

När han avslutade uppdraget framgår inte."


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-politiker-hotade-med-vapen_3794350.svd

Spana också in:


GraGo:
Jodå, SvP och NDMycket glad


det har du iofs rätt i, dock är det väl väldigt få kommuner de har mandat i?

Zymba: Hörde i TV4-nyheterna att han förklarade det med att han har diabetes och hade väldigt lågt blodsocker när han skrev det. hahahahaha jag dör
ah, alltså, jag vet hur det är. så fort jag får lågt blodsocker vill jag döda folk. särskilt sådana med annan hudfärg än jag. farligt det där med lågt blodsocker alltså :S

Sheriffen:
Såna kommentarer ja. Det är pinsamt att en kommunalpolitiker är så korkad att han skriver det öppet på sin Facebook. Det är pinsamt.

Sen säger sossar också dumma saker som t.ex: http://www.exponerat.net/s-politikern-doms-till-boter-for-javla-blatte/


kunde du inte valt åtminstone en seriös källa på det Gråter

avvisar nu inte att det har hänt, men fan lite kan man ju anstränga sig......
för övrigt är det något värre att faktiskt säga att man ska döda någon än att kalla någon för skällsord (även om det sistnämnda är illa nog och verkligen inte acceptabelt någonstans)
Detta sker naturligtvis i andra partier. Det är bara det att media är väldigt duktiga med att dölja dessa händelser. Så fort det däremot handlar om en Sverigedemokrat så hamnar nyheten på förstasidorna. 

Kan bara ta ett snabbt exempel från tidigare i år när en miljöpartistisk kommunpolitiker dömdes för sexköp. En tidning skrev om händelse men mörkade vem personen var och, inte helt förvånande, partitillhörigheten. Hade det varit en Sverigedemokrat hade det hamnat på förstasidorna. "SD-topp dömd för sexköp". Namn hade troligtvis också publicerat.

Men sker det i andra partier, då är det tyst.

http://avpixlat.info/2014/03/21/miljopartist-domd-for-sexkop-media-morkar/
(Och nej, det finns som sagt ingen annan källa förutom GP då, som var den enda som valde att skriva om saken, där doldes dock partitillhörigheten och namnet)
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2317390-politiker-avgar-efter-sexkop

Jämför exempelvis med denna nyhet som SR, alltså public service, valde att publicera om en Sverigedemokrat som gick och handlade när han var sjukskriven från kommunfullmäktige:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=5890963

Sheriffen:
Tror knappast han hade ett vapen ens hemma, så jag ser det inte så allvarligt. Kunde varit mycket värre enligt mig.
"d är ok att skriva att man ska döda folk med ngt  om man inte äger d dära ngt"

hör du inte själv hur korkat resonemanget låter?

N.W: Detta sker naturligtvis i andra partier. Det är bara det att media är väldigt duktiga med att dölja dessa händelser. Så fort det däremot handlar om en Sverigedemokrat så hamnar nyheten på förstasidorna. 

jag menar inte att det inte finns idioter i alla partier, kan tänka mig att det finns sexköpare, skattefifflare etc i alla riksdagspartier både på kommunnivå, och kanske riksdagsnivå, dock lyckas sd-politiker av "någon konstig anledning" stå för de mest korkade sakerna. typ skriva att de ska döda "svartingar" eller springa omkring med järnrör i stan 

Blivande_japan: jag menar inte att det inte finns idioter i alla partier, kan tänka mig att det finns sexköpare, skattefifflare etc i alla riksdagspartier både på kommunnivå, och kanske riksdagsnivå, dock lyckas sd-politiker av "någon konstig anledning" stå för de mest korkade sakerna. typ skriva att de ska döda "svartingar" eller springa omkring med järnrör i stan
Jo, det kanske du har rätt i. Tror säkert att det finns en liten överrepresentation inom SD vad det gäller "idioter", men knappast så stor som media vill få det till.