Forumet - nog stor?

nog stor?

3341 2 12
Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Vrf vill du folk ska svara ? 

Har du så dåligt självförtroende att du måste få bekräftelse av  folk som säger vad dom anser är liten,normal ,stor ? 

ah va fan tänk på alla bodybuilders  som läser det här  xD 

 

Spana också in:

Låter otroligt konstigt med 11 cm i omkrets. Det betyder att medeldiametern skulle vara nästan 4 cm:

O = pi * r*r

11 = 3,14 = r * r

r = 1,87

Omkrets = 2r = 3,7 cm.

Troll eller något underligt med mätningen?

Snacka med en brud i veckan , hon vill fort veta hur stor kuk jag hade och jag sa som det vah och hon 'sa vaah liten!  och seriös va hon. Fan för brudar har mött flera såna , de förväntar sig bara för man ser  bra ut förövrigt så ska kuken va stor också ,jävlar vilka krav asså :/ 

Hej, medel för snoppar är runt 15 skulle jag tro. Det innebär att din är strax under medel och alltså inte alls för liten. Sex handlar mycket om kommunikation med din partner, och se vad som funkar bäst för er. Om man har en jättestor snopp så funkar det till exempel inte med vissa positioner så man kan komma för djupt in och i vissa fall kan man inte trycka in den med samma kraft och så vidare. Det finns alltså både fördelar och nackdelar med en stor snopp. I vissa fall kan ju även din kännas för stor i sexet, och i vissa fall för liten, men då får ni försöka jobba på det. Det krävs helt enkelt två för att få det att funka.


Om det nu handlar om att dina one nights stands du har ska tycka den är för liten så tror jag de inte kommer säga det. De kommer inte tycka den är stor kanske, men inte heller liten. Hoppas detta hjälpte dig och ditt självförtroende lite. Kramizzz. :)

Förvånad

14 cm? 

Så liten? Förvånad

Seriöst? Förvånad