Forumet - NOOO, JAG ÄR KÄR! [sad] [sad] [sad]

NOOO, JAG ÄR KÄR! [sad] [sad] [sad]

309 0 29

Spana också in:

Buddah:

Du är ju ung och har en massa tid att lära! Är väl bara att testa sig fram.


jo, jag antar det. fram tills nu har jag inte alls varit intresserad av att ha haft ett förhållande heller. har tyckt att livet verkar så tråkigt enformigt då. men, har ju mest träffat folk jag bara känt sexuell attraktion till och inte känslomässig, så det är kanske inte så konstigt att jag tänkt så.
trubdruider:

att vara kär är fan inte jag. trodde inte jag kunde bli det. så mycket lättare att träffa folk när man inte är det, då gör det liksom inget om man skulle råka sabba allt.


men är mycket roligare och mysigare att vara kär ju än att springa runt och fjanta sig. klart du med kan bli det, alla blir kära. vem vill träffa folk liksom när man kan vara kär

jag vill vara kär!!!
honolulu:

haha men åh nej, vad jobbigt :D du får helt enkelt.. våga!! prata med honom, umgås, stalka honom o gå på samma fester hahahah. om du vill mer med honom så får du visa dig lite mer också! wöö


började med att jag kysste honom på en fest för över ett år sedan. höll om varandra lite. har sen dess skrivit till varandra till och från i perioder. väldigt mycket i sen i höstas. han går i min skola (som förövrigt är pytte liten) och jag snackar lite med honom då och då. vi kysstes återigen på en fest före jul. vi har pratat om att ses. men, det blir liksom inte av.

var väl inte bara till dig lulu, men tänkte att jag kanske måste ta upp lite mer. för att få ut nått av tråden.
patrick bateman:

men är mycket roligare och mysigare att vara kär ju än att springa runt och fjanta sig. klart du med kan bli det, alla blir kära. vem vill träffa folk liksom när man kan vara kär

jag vill vara kär!!!


ja, tydligen kan jag bli det. men skulle helst slippa det. för tillfället. fast ändå inte. jag vill ha den här killen.
honolulu:

ooo men ta initiativ, försök hitta på något bara ni två ni är ju redan på väg någonstans, litegrann iaf! när ni träffats första och andra gången blir det mycket enklare sen också. vet du hur han känner för dig?


han har sagt att han är intresserad, att han tänker på mig, att han vill att jag ska vara där. han har berättat om att han drömde att vi var på cykelsemester, haha! men.. ibland har han blivit mindre glad när vi skriver till varandra. kortare svar. enformigare. hoppas innerligt att det skulle bli bättre om vi ses!
trubdruider:

ibland har han blivit mindre glad när vi skriver till varandra. kortare svar. enformigare. hoppas innerligt att det skulle bli bättre om vi ses!


Det är inte så ovanligt, man mår ju inte bra konstant. Bara det inte händer jätteofta och han otrevlig mot dig eller något sånt. Tycker verkligen du ska närma dig, lite i taget iaf, bäst så! [smile]