Forumet - Norge:Afrikansk man har erkänt fyra våldtäkter i Oslo.

Norge:Afrikansk man har erkänt fyra våldtäkter i Oslo.

322 0 18
Nytt våldtäktsfall har kommit upp från Oslo och inte helt oväntat är det spännande nynorskar som visar sig från sin bästa sida. för ett tag sedan kom ju en rapport om hur trevliga nynorskar visat sin tacksamhet mot det norska folket genom att ha stått för samtliga överfallsvåldtäkter huvudstaden haft under sju år. http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/. Nu klaras åter ett fall upp.

Jag har översatt artikeln från Babylon translation för att få den översatt till svenska.
Artikeln blev dock i ett sådant dåligt skick att jag rekommenderar alla att läsa den direkt från den norska källan Verdens gang


En 27 år gammal afrikansk man har sedan länge erkänt straffskyld för våldtäkt av fyra kvinnor i Oslo, Norge, skriver tidningen aften.

Voldtektene kom att passera mellan oktober 2007 och februari 2008. Flera av kvinnor har fått mentala störningar efter overfallsvoldtekten och en av dem är mycket allvarligt.

Alla offer är tagits i beslag och slagit, och två av dem var drapstruet, enligt död.

Enligt 27-åringens försvarare, Maria Bergram Aas, är mannen utgjutet över det han har gjort. Han hoppas att ett tillfälle att kunna vara förlåten, säger forsvarsadvokaten i kväll.

Det var DNA slutsatser som gjorde att polisen kopplade man till voldtektene.


Undra hur många liknande artiklar vi hade kunnat ha om media utgett etnicitet och bakrund.

Nå, kommentarer?

Spana också in: