Forumet - Normal vikt?

Normal vikt?

2299 0 17
Nu är det såhär, jag visste inte riktigt vad jag skulle lägga den här tråden. Men min fråga är då, på ett ungefär vad är bra vikt? Visst alla människor är olika byggda och sådär. Ungdomar oroar dig för mycket omkring vikt. Men nu har jag chansen att fråga runt och det finns flera mycket smarta ungdomar som är medlemmar här så vad är en bra vikt?

Det jag mest undrade var väl över mig själv. Jag väger allt från 50-52kg och jag är ca 1.65cm lång.
Är det en bra och normal vikt?

Spana också in:

Linusflicka:

för mycket kanske. eller?


Nej, om någon annan väger samma och är längre innebär det inte att du är tjockare, bara att den andra personen är mer underviktig. Du har fortfarande en lite för låg vikt och skulle säkert må bra av att gå upp ett kilo eller två!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Linusflicka:

fast jag är ju tydligen biggest loser fet.


Och jag hoppas verkligen du inte tog den kommentaren på allvar, eftersom det redan konstaterats att du väger för lite för din längd. Allt på internet är inte sant. [no-no]
Är 1.73 och väger typ 53 kg. Har kropp som en krokig och böjd kvist,och är av manligt kön. Brukade ibland kallas för "tjejen" av min gymnasiepolare. [shake]

Jag har dock aldrig märkt några differenser av att jag ibland råkar gå upp eller ner ett par kilo - varken fysiskt eller mentalt.