Forumet - ''Normala'' modeller = oO

''Normala'' modeller = oO

1864 0 52
Okej. De flesta modeller är verkligen smala och 'perfekta' och megafina kroppar eller vad man nu säger. Självklart tycker jag att det är dåligt osv.

Men till saken. Idag fick vi hem ett reklamblad som jag kollade igenom. På en sida var det en tjej som stod i underkläder och var helt normal stor. Ungefär som en vanlig 40 åring. Jag har alltid tyckt att man borde variera lite mera när det gäller sånt, typ ta både smala och fetare modeller. Men när jag såg den bilden så stannade jag upp och tänkte ''vad fan är det för bild? varför är den med?''.
Jag reagerade mycket mycket på att hon inte alls var så smal osv.. Jag tycker inte det är något fel på att vara 'fetare' eller något sånt, men när den bilden i reklambladet kom så blev det som en liten chock, för jag ser aldrig sånna bilder i reklam.

Sorligt.
Hur ser du på detta?

Spana också in:

Viha:

Dom som faktiskt ser normala ut i kroppen kallas för "tjockisar" av dom vanliga modellerna.


Av mig också nästan. Bara på BILD.

isola:

Men man blir väl så hjärntvättad ändå. Gigantiska bilder på gasellflickor överallt i varenda affär.


Sjukt.

OF 5:

tycker hycklare som du inte ska klaga


Vad menar du????
OF 5:

du kan inte säga att du tycker att det är fel samtidigt som du reagerade som du gjorde. För den reaktionen tyder ju på att du tyckte att det var fel att hon inte var mager. Alltså hyckleri, dåligt


Nej, det är inte hyckleri. Det är att reagera på någonting ovanligt utan närmare eftertanke, visst tycker man att smalidealet är fel men det är något som är inpräntat i våra hjärnor. Man reagerar på det ovanliga.