Forumet - Norrköping: Aktiv nazist häktad misstänkt för våldtäkt på barn.

Norrköping: Aktiv nazist häktad misstänkt för våldtäkt på barn.

308 0 46
Norrköping | 2009-11-18

Arbetarklass.se kan idag avslöja att den 24-åring som greps i tisdags förra veckan misstänkt för våldtäkt på barn är aktiv nazist och medlem i nazistpartiet Folkfronten. Han greps vid 7-tiden på arbetsplatsen. 24-åringen häktades på torsdagen och är på sannolika skäl misstänkt för brottet, vilket är den starkaste misstankegraden. Enligt åklagare Hans Isaksson ska mannen ha utsatt ett barn för övergrepp under en period på två månaders tid, från den förste augusti till den siste september. 24-åringen har flera år i den nazistiska rörelsen och var tidigare aktiv i Nationalsocialistisk Front som för ett cirka år sedan byte namn till Folkfronten. 24-åring tillhör de få aktiva medlemmarna i Folkfronten i Norrköping.

Det är inte första gången medlemmar i nazistiska rörelsen begår sexualbrott mot barn eller andra sexualbrott. Arbetarklass.se har sökt kontakt med 24-åringens parti, Folkfrontens partiordförande och vice ordförande för en kommentar utan att lyckas. Arbetarklass.se kommer att följa fallet och kommande rättegången mot 24-åringen.

foto finns o du klickar på länken och mera info kommer:
http://www.arbetarklass.se/text_nazisthaktadvaldtaktpabarn.html

Spana också in:

Tror att de flesta som våldtar barn är socialdemokrater och moderater, alltså borde vi skjuta hela högen [crazy][crazy][crazy]

Vet inte om nazisterna behöver mer skit än de redan har, känns som att porträtteringen av nazister som misshandlande rasistiska barnabrännande aggressiva idioter redan är starkt inbränd i vårt samhälle. Ser inget riktigt mål med den här tråden.
Trådskaparen har dock en jävligt bra poäng i att nazisterna själva alltid försöker utmåla sig som moralväktare, men likförbannat är det väldigt ofta nazister själva som blir fällda för de brott de gnäller så förbannat om att invandrare skulle vara överrepresenterade inom - våldtäkter, misshandel (väldigt ofta av partners), pedofili etc.