Forumet - Norton, hur många dagar?

Norton, hur många dagar?

970 0 15
Jag har Norton Internet Security 200(8?).
Norton hittade en uppdatering och jag tillät en Demo-version tror jag det var. Men nu är den slut, och även prenumerationen jag hade innan Demo-versionen.
Jag har tappat bort förpackningen, eller så ligger den i min brorsas hus.. Hur många dagars prenumeration hade den? Om jag minns rätt var det två år, men nu måste jag tydligen förnya den. [confused]

Spana också in:

fruitpunch:

Norton suger kuk. Nod32 min vän!


Har aldrig haft problem, funkar jättebra.

Tyrael:

Lal, jämfört med Norton så tar det inte 40 min att avinstallera för en person som hållt på med datorer i hela sitt liv, inte fan ska man behöva söka på internet för att avinstallera ett virusskydd.


allts sånt är ändrat i Norton internet security 2009 tar en min att installera och nästan lika lång tid att avinstallera.

Compton GangztaH:

90 dagar


det beror på vad du har för norton. när du köper en dator brukar norton följa med med gratis uppdateringar i 90 dagar, men laddar du ner en provversion från deras hemsida så är det 15 dagar.

Johnie:

Jag köpte aldrig den fullständiga versionen, av demo-versionen. Jag köpte Norton Internet Security för knappt ett år sedan.


Men då går väl din prenumeration ut snart då, antingen kan du förlänga eller uppgradera till 2009 eller byta till något annat internet security.
DinGud:

Har även hört det från annat håll. Tror företaget tagit till sig en hel del av kritiken nu när elkedjorna börjar sälja andra antivirus.


ja det har dom, det drar väldigt lite minne och processorkraft nu. men tycker inte det varit så himla segt innan heller, iaf inte 2008 års version.