Forumet - Noskapin, måste ha svar fort!!!

Noskapin, måste ha svar fort!!!

1469 0 8
Finns det någon här som provat den receptfria hostmedicinen Noskapin? jag googlade och fick mig en hemsk läsning, jag tog nämligen en tablett tidigare idag, dock har jag inte känt av några biverkningar på den, men jag tog en till för en timme sedan, så fort jag hade läst allt hemskt folk hade varit med om sprang jag in på toan med fingrarna i halsen och hoppas som fan på att jag hann spy upp den. Tror ni jag hann? någon som tagit denna medicin?

SVAR FORT TACK!

Spana också in:

Hoolabandoola:

någon som tagit denna medicin?


Om det är den medicinen som gör något med hjärnan så att man inte känner att man behöver hosta så kan jag förstå om det är oroande, minns nämligen inte vad den jag tog hette men jag fick panik bara av att läsa bipacksedeln.

kPTRRRR:

är ju receptfritt


Inte en garanti.
Egentligen borde alla magmediciner mot halsbränna/magkatarr vara receptbelagda då sådana problem kan vara symptom på mycket värre sjukdomar och därmed lindra besvären och främja sjukdomens spridning. De kan även orsaka missvisande resultat vid provtagningar.
Staten vill bara spara pengar på vården och därför blir bara fler och framförallt starkare varianter receptfria.
(Ja, jag läser massor om magmediciner då ingen fungerat för mig hittills och min läkartid för min remiss till en gastroskopi inte äger rum förrän om en vecka[blush][n])
Hoolabandoola:

bara att googla eller söka på flashback


okej, det finns en del som fått problem av det. poängen är väl att det är ju ingen som går in på flashback för att starta en tråd om att noskapinen hjälper...

galenolga:

Inte en garanti.


nu var det ju hosta det gällde. och ett mycket beprövat läkemedel.
Hoolabandoola:

så fort jag hade läst allt hemskt folk hade varit med om sprang jag in på toan med fingrarna i halsen och hoppas som fan på att jag hann spy upp den. Tror ni jag hann? någon som tagit denna medicin?


På riktigt? Av en enda tablett, en gång, och från en receptfri medicin, så kan ingenting hända om du inte är allergisk.