Forumet - Nostalgi (samlingstråd?)

Nostalgi (samlingstråd?)

159 0 26
Nyligen hittade (snarare grävde fram pga behov) jag min gamla ipod nano som jag inte använt på några år. Jag var helt övertygad om att den inte skulle funka (kasst batteri av att jag inte använt den) men till min stora förvåning gör den det, och batteriet håller som det ska dessutom.

Så nu sitter jag o lyssnar på låtar som jag glömt bort och inte lyssnat på på evigheter, som exempelvis Daughtry.

Både ipoden och den bortglömda musiken är det lite nostalgikänsla på.

Vad för något nostalgiskt har du grävt fram dom senaste dagarna/veckorna/nyligen?
Storchen84:

Creepy sammanträffande är creepy[shake]


Yääs

Storchen84:

[chocked]Har inte kopplat in min till datorn än, nu vågar jag inte göra det bara för det[cry]


Fast, jag var tvungen att formatera om min eftersom den tidigare varit inställd för mac-datorer... jag har numera en hp.
Det är nog ingen fara för dig.

Spana också in:

Storchen84:

Går det inte bara att ändra?


Nope. :(

Storchen84:

Det vanliga är ju att man går från PC till mac. Har du gjort tvärt om?[bigsmile][love]


Haha, äh. Jag har en stationär mac också men den är så gammal att itunes inte går att uppdatera... och pc:n jag har köpte jag för att jag behövde en laptop.
Är fortfarande hemlig mac-lover.
stereo total:

80-tals blandskiva


[surprised][love]
stereo total:

det är nostalgi


Agreed. Vad är det för skiva btw? Jag menar vad heter den? Är det en sån där absolute-skiva som man under många många år gjorde reklam för? Vilket i sin tur får mig att tänka på att jag inte sett en sån reklam på vad som känns som evigheter. Gör man fortfarande den där "absolute-serien" eller vad man ska kalla den?

krasch:

Är fortfarande hemlig mac-lover.


Haha jag har en på jobbet som säger att hemma har han inte ett datorskrivbord, han har ett altare. Och han surfar inte, han dyrkar. Så mycket älskar han mac.

Personligen kommer jag hålla på att det är handhavandefel varje gång jag hör någon som inte förstår hur dom kunde klara av windows... jag har inte haft dom problemen alla pratar om. Eller jo det har jag. När jag körde olagligt. Men det är ju självförvållat. Allt har varit frid och fröjd sen jag hade råd att börja med legit vista och 7.
Storchen84:

t för skiva btw? Jag menar vad heter den? Är det en sån där absolute-skiva som man under många många år gjorde reklam för? Vilket i sin tur får mig att tänka på att jag inte sett en sån reklam på vad som känns som evigheter. Gör man fortfarande den där "absolute-serien" eller vad man ska kalla den?


Den heter typ "relax". Men det är bara massa gamla synthhits på den. Skitskumt. Det är inte en absolute skiva. Hatar dom.
stereo total:

OSÄKER.


Nu när vi pratar om musik kom jag på att jag aldrig tar bort något. Speciellt inte låtar jag laddade ner när jag gick i högstadiet, då det bara fanns ISDN och 56k. Oh hahaha... ISDN och 56k... kommer ihåg att medans alla hade 56k så var det en i klassen som hade ISDN... och några tyckte att han var cool pga. det. Typ "oooo ISDN wow coolt".

HAahahah minnen[love]