Forumet - Nu är dödsknarket Cannabis/hasch verkligen bevisat som dödsknark enligt Aftonbladet!

Nu är dödsknarket Cannabis/hasch verkligen bevisat som dödsknark enligt Aftonbladet!

4517 0 80
" LONDON. Cannabis kan göra dig psykiskt sjuk. Och det kan räcka med några bloss för att utveckla beteenden och störningar som liknar schizofreni, enligt en ny studie i London.

I testet ingick 22 friska studenter som injicerades med THC, den aktiva ingrediensen i drogen.

Hälften av testdeltagarna visade efteråt tecken på mild psykos. De blev paranoida och deras minne påverkades.

Forskarna anser att de nu bevisat att cannabis inte bara är farligt för redan psykiskt sjuka.
"

Hela 22 elever injicerades med, som artikeln beskriver, enbart THC och man stendör.


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5577169.ab
Den som ärligt tror man kan bevisa något om effekterna av cannabisrökning genom att injicera rent THC i någon är verkligen helt IQ-befriad.

finns långt många fler aktiva ämnen i cannabis som alla arbetar tillsammans/mot varandra.

Edit: Såg att någon skrivit liknande på AB's kommentarssida.

"Ja det är ju jävligt normalt att INJICERA THC! Det är dessutom flera andra aktiva ämnen som fungerar synergetiskt, CBD, CBN o.s.v. Bara THC isolerat rakt ut i blodet, vafan det är ju helt sjukt och inget som nån privatperson någonsin har kunnat göra eller kommer kunna göra. "Räcker med ett par bloss", jaha vilka jävla bloss då haha? Borde ni inte skriva "Det räcker med ett par silar smackade rakt i armvecket så får ni MILDA TECKEN på psykos!"

Spana också in:

Infraröd:

ovana rökare kan bli lite "paranoida" av hjärtklappning & 1 snabbt rus som man får när man inhalerar substansen (ännu snabbare vid injektion)
roligt att de kallar det psykos


Dåligt rus / psykos


Tydligen svårt att veta skillnaden??!
Har haft dåliga/jobbiga rus, men inget som liknar psykos/schizofreni.


Har dock haft hörsel hallunicationer en gång i form av en kvinnlig röst som skrek på mig och kalla mig en fattig jävla pundare [cry]
Arthur89:

Har dock haft hörsel hallunicationer en gång i form av en kvinnlig röst som skrek på mig och kalla mig en fattig jävla pundare [cry]


är det sant? [tard]
har själv haft väldigt mycket snack i huvudet vissa gånger (alltså andra som pratar), men jag har inte hört det som verkligt ljud
Jag antar att denna studie är utförd enligt samma princip som den som lade grunden för "cannabis dödar hjärnceller".

För er som inte vet så genom fördes den studien på apor. Den gick till så att aporna försågs med en syrgasmask genom vilken det pumpades cannabisrök igenom, och ner i lungorna på primaterna. Denna process pågick i 5 minuter utan extra syretillförsel. Det som hände var alltså att man pumpade in ren cannabisrök i apornas lungor, utan någon syretillförserl. Det första som händer i hjärnan när denna inte får tillräckligt med syre är att hjärnceller börja dö.

Ur denna studie drogs den helt ologiska slutsatsen att cannabisrökning dödar hjärnceller, när det egentligen var syrebristen som gjorde det.