Forumet - Nu är jag mad

Nu är jag mad

428 0 10
Nu har jag känt mig orättvist behandlad dubbelt upp samma vecka, det är möjligt att jag inte tolkar reglerna på samma sätt som andra - eller ja, snarare givet. Men vissa saker stör jag mig jävligt mycket på.

Det är möjligt att jag är otålig, men jag hamnade i en diskussion med en oerhört jobbig jävel här på forumet, vad han nickar har jag glömt, och det är irrelevant i det här sammanhanget. Han började däremot "fejkcitera" att jag skrivit diverse saker och mitt enda egentliga inlägg var ett där jag kontrade med att han själv hade dåliga argument (vilket han skrivit till mig). Detta genom att citera det han skrev till mig. Alla andra citat var alltså påhittade av honom. Detta poängterade jag för den mod som fått för sig att varna mig - min första varning under mina fyra år på UM med två användare.

Det som irriterar mig är ju då att jag PM:ade moden i fråga där jag förklarade just detta, och han har varit inloggad åtminstone två, tre gånger efter detta, och än har jag inte fått någon respons över huvud taget. Det stör mig.

Sedan, nummer två. Jag har läst igenom reglerna en extra gång nu, och det enda jag hittar som skulle kunna leda till en trådlåsning här är den så kallade ”thinspiration”-policyn som finns här på sidan. Men inte fan är detta thinspiration? Sedan huruvida det är hälsosamt eller inte att gå ner på det viset gör väl inte att tråden ska direktlåsas?

Tråd låst

Och ja, nellnellnell, det är möjligt att jag skulle ha PM:at dig innan, men jag väljer att ta ut mina aggressioner dubbelt i den här tråden, så den trådlåsningen åker med här också.

Spana också in: