Forumet - Nu har kvinnor fler sexpartners än män

Nu har kvinnor fler sexpartners än män

1549 0 24

En undersökning bland 2 000 kvinnor som den brittiska tidningen More Magazine UK har gjort visar att kvinnor är mer sexaktiva än män. 

Undersökningen som gjordes av den brittiska upplagan av den amerikanska tidningen More Magazine visar att dagens unga kvinnor är mer sexuellt aktiva än männen. De är mer promiskuösa och har fler sexpartners än män i motsvarande ålder.

Kvinnor tar för sig mer Undersökningen, gjord av brittiska Moore Magazine, visar att kvinnor tar för sig mer än männen när det gäller sex. Mycket mer.
• Vid 21 års ålder hade kvinnorna i undersökningen i genomsnitt haft sex med nio älskare - två fler än genomsnittet hos de män de är tillsammans med.
• En fjärdedel av kvinnorna hade haft fler än tio sexpartners fem år efter att de blev av med oskulden. Motsvarande siffra för männen var en femtedel.
• Risken att de unga kvinnorna skulle vara otrogna mot sin manliga partner var dubbelt så stor som tvärtom. Dessutom angav mer än hälften av de över 2 000 tillfrågade kvinnorna att de varit otrogna mot en och samma partner flera gånger.
Men detta faktum gjorde inte kvinnorna mer förlåtande mot otrogna män. Snarare tvärtom. 99 procent av de som svarade sa att de skulle kasta ut sin partner om han var otrogen.
Större sexuellt självförtroende Lisa Smosarski, tidningen Mores chefredaktör säger att undersökningen visar att unga kvinnor av idag är sexuellt självsäkra och vet att ta för sig.
– Dagens tjugonånting-kvinnor har tagit kontroll över sina sexliv och ser till att få vad de vill ha i sängen. Och varför inte?, säger hon till den brittiska tidningen Daily Mail.

http://www.expressen.se/halsa/nu-har-kvinnor-fler-sexpartners-an-man/

Spana också in:


bäbisen: En undersökning bland 2 000 kvinnor som den brittiska tidningen More Magazine UK har gjort visar att kvinnor är mer sexaktiva än män.
Den visar ju bara att tjejer föredrar äldre killar och har mer sex tidigare, medan männen börjar ha mer sex först när de blivit de äldre killarna för de yngre tjejerna. Eller har jag missat något? 

Kvinnor kan väl inte ha mer sex än män i genomsnitt, såvida vi inte antar att homosex är mycket vanligare bland kvinnor? 

Herrschaftsfreiheit: Kvinnor kan väl inte ha mer sex än män i genomsnitt,
Tjejer tenderar att vara mer riktade, d.v.s att de har bara sex med vissa killar medan män inte är lika kräsna så om du lägger manken till som tjej kan du nog utan problem ligga med 20-25 pers på en helg beroende på ditt egna utseende och storlek på umgänge så hur är det ett problem?
en tjej kan utan problem få erbjudande från flera olika killar så jag är osäker på hur en tjej inte kan ha mer sex än killar i genomsnitt, är det för vi är jämnt fördelade du menar så är det ju inte riktigt sant för det finns fler killar i världen än tjejer och även om så är det ytterst subjektivt om man tittar på vart du befinner dig.
Borås tror jag var bästa staden för några år sedan, där var könsfördelningen i åldern 15-25 runt 5 tjejer för varje kille (om jag minns rätt nu) och det är ju helt okej siffror IMO men gå ut i någon storstad och termen Sausagefest är det första jag tänker på