Forumet - NU JÄVLAR BLIR DET RUNKFRÅGA!!!

NU JÄVLAR BLIR DET RUNKFRÅGA!!!

812 1 35
Om man konsumerar lite populärkultur från USA stöter man ofta på att de pratar om att spruta sin säd i sockor, alltså att de kommer i sina använda sockor istället för annan valfri plats. Hur vanligt är detta egentligen!?

Har du någonsin sprutat säd i en socka?

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Nej inte jag heller, ändå har man hört det fruktansvärt mycket i serier och liknande genom åren, det kanske är någon slags amerikangrej, de har ju något konstigt förhållande till fötter verkar det som.


Ah, har också lagt märke till detta. Men vet inte om det är så på riktigt eller bara på tv så att säga. Lite som att de aldrig betalar i baren
Dan_the_ironman:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


Jaha så man tvättar alltså sockan sen, trodde man slängde bort strumpan sen i skam. Frågan är om man har speciella sockor ämnade för detta ändamål eller om man tar ur den vanliga strumppoolen. Jag kan tycka att det vore mer kul med en speciell customsocka i fint material med kanske något roligt broderi på, "For feet and beatin' your meat" typ.
dazed:

"For feet and beatin' your meat" typ.


[love]

dazed:

Jaha så man tvättar alltså sockan sen, trodde man slängde bort strumpan sen i skam.


Jag antog att man la den i tvättkorgen på sitt pojkrum och lät sin mamma tvätta den? Detta är en viktig detalj jag aldrig fått svar på faktiskt.
Dan_the_ironman:

Jag antog att man la den i tvättkorgen på sitt pojkrum och lät sin mamma tvätta den? Detta är en viktig detalj jag aldrig fått svar på faktiskt.


Ett fett jävla enigma vi har snubblat på onekligen.

Finns det någon Amerikansk motsvarighet till um där man kan ställa frågan och få svar.
Det måste gå att börja tillverka en bra runksocka på industriell skala för gemene med komfort och bra förutsättningar för att enkelt tvätta. Kanske har man också rent dekorativa runksockor så småningom i tex siden, som lite nonchalant får hänga ut ur kavajfickan när man dinerar med Carl Bildt och Edward Blom.