Forumet - Nu kom det jag väntade på...

Nu kom det jag väntade på...

54 0 0
Några timmar efter att jag hörde talas om tragedin i Norge började jag undra hur lång tid det skulle ta för det som jag förväntade mig att dyka upp i media.

Det jag förväntade mig var att SD på något sätt skulle utnyttja tragedin för att få ännu fler på sin sida. Jag var säker på att det skulle bli så även efter att det tillkännagivits att terroristen är en inhemsk norrman.

Så idag (eller rättare sagt igår) onsdagen den 27/7 fick jag läsa det jag väntat på. Erik Hellsborn skriver att massakern orsakats av "islamisering" och massinvandring. Jag lovar och svär på att om jag hade fått chansen hade jag spottat denna människa i ansiktet utan att tveka en sekund. Inte för åsikterna han har, utan för att han utnyttjar denna tragedi på ett sätt som jag ser som ett övergrepp mot alla drabbade. Visst har vi åsiktsfrihet i Sverige, men vi har väl fortfarande "hets mot folkgrupp"? Eller jag vet inte, jag kanske är ensam om att tycka så om det Erik Hellsborn skrivit...

Att utnyttja denna tragedi för att lyfta sitt parti... jag kan inte ens beskriva det med ord. Ändå var jag beredd på det och har förväntat mig detta ett tag nu.

Jag ser Erik Hellsborn som en skamfläck - mest för Sverige, men även för SD. Även om min åsikt är att SD bygger på både hat och okunnighet så hoppas jag att Hellsborns åsikter inte delas av SD. Jag tror inte att det är så, men jag hoppas.

Skäms, Erik Hellsborn, för att du utnyttjar denna tragedi på ett så förfärligt sätt...

Peace & [love]

Tråden har inga svar… än.