Forumet - Nu lämnar jag UM!

Nu lämnar jag UM!

2056 0 70
Nu lämnar jag UM för gott. Vill därför passa på att säga hejdå till alla på forumet och önska er ett fortsatt bra liv. Tack alla som varit med och diskuterat, inklusive ni som troligtvis avskytt mig. Till sist vill jag bara klargöra att jag tror på alla människors lika värde, oavsett bakgrund, om någon skulle tro något annat. Ni får gärna kalla mig hjärntvättad eller korkad som går på budskapet, men tro mig, min mening var iallafall alltid god. Ett sista stort tack till fantastiska Time, hon är grym. 

Tack för mig! Glad

Hjärta

Spana också in:


Fantastiskt: Det här betyder att du haft fel i varje diskussion du haft, insett det, och nu inte pallar vara kvar.

Så jävla uppenbart Mycket glad
han pmade faktiskt mig om detta + vill anta att han tog åt sig (hehe ego) det jag sa till honom i min rösttråd om att han alltid håller på med politik för niklas skrev sen "du kanske har rätt" men kan ha fel om det
Det var synd. Du orsakade många livliga debatter, och även om vi inte har samma åsikter så kunde du för det mesta uppföra dig behärskat och civiliserat, vilket många andra både med och utan dina åsikter inte kan. Jag tvivlar inte på den goda viljan och avsikterna och jag har inte avskytt dig. Nu reduceras nog en del debatter. Tack detsamma.