Forumet - Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till

99 0 23
Hej alla.

Är ny här på forumet men har tittat runt lite. Trådar av den här sorten förekommer säkert. Hur som helst. Här är min story:

I november hade jag varit singel i närmare två år och trivts som fisken i vattnet. Jag njöt av livet och att slippa alla krav som ett förhållande medför. I alla fall var det så jag tänkte.
Men så träffade jag en flicka som vi kan kalla F. Vi dejtade rätt intensivt i början och jag fick ganska omgående starka känslor för henne. Hon verkade med på noterna men då hon ganska nyligen kommit ur ett treårigt förhållande ville hon ta det lugnt i början för att, som hon uttryckte det, "inte stressa in i något". Jag var nykär men höll ändå med om att det var en bra idé. Något annat bestämdes egentligen inte. Vi hördes inte på ett par dagar men började sedan dejta igen. Nu var vi alldeles snart inne i december.

Jag upplevde att allt gick som på räls. Vi var försiktiga men inte särskilt hämmade, vi kunde prata om allt möjligt och jag älskade verkligen läget. Det trodde jag att hon också gjorde. Jag upplevde oss som ett par även fast jag inte riktigt vågade säga det rakt ut. Men det var bara en tidsfråga innan det skulle bli officiellt. Trodde jag.

Nu är vi snart framme vid julafton. Läget är helt annorlunda.
Senaste veckorna har F varit antingen upptagen med kompisar, upptagen med sin familj eller upptagen med annat. När jag ringer svarar hon oftast inte och om hon svarar säger hon att hon inte har tid att prata och ber att få ringa upp, något som hon sedan inte gör. Flera helger i rad har blivit mer eller mindre förstörda då hon dragit sig ur våra planer, ofta med de mest banala ursäkter. Jag är en snäll kille och jag tycker verkligen om henne, men detta gör mig både ledsen och frustrerad. Så fort jag säger ifrån och hävdar att vi måste prata sluter hon sig och blir omöjlig. Eftersom hon uppenbarligen varken vill ses, prata i telefon eller svara på sms är det svårt att få ur henne vad som är fel. För något är det.

Jag skriver detta för att jag är i behov av andras tankar och funderingar. Hoppas ni orkar läsa och ta till er.

Spana också in:

nazgul:

Jag läste men jag tänker fan inte ta det till mig....
Men det är ju uppenbart att F som i fitta, inte tycker om dig.... Så du kanske skulle ta o se över din läggning lite, kanske hittar du nån söt pojke i grannskapet som är redo för lite wilda västern....


Ja ja. Jag förstår, borde inte formulerat mig så. Homosexuell är jag inte hur gärna du än vill.

Många reagerar på att jag kallar henne F. :) Tänkte mest F som i flicka.
johni:

slippa alla krav som ett förhållande medför


ser man det på detta sättet så tkr jag att man har fel bild på vad ett förhållande är. visst, man kanske inte får göra vadsomhelst.. men det borde vara en självklarhet att man inte är otrogen, behandlar sin partner som skit o mkt mera
DPope:

ser man det på detta sättet så tkr jag att man har fel bild på vad ett förhållande är. visst, man kanske inte får göra vadsomhelst.. men det borde vara en självklarhet att man inte är otrogen, behandlar sin partner som skit o mkt mera


Så sant. Men som singelkille lyckades jag bygga upp en lite skev bild. Idag har jag inte samma åsikt.
johni:

Jag skriver detta för att jag är i behov av andras tankar och funderingar. Hoppas ni orkar läsa och ta till er


Sån jobbig situation :(. Tänk på att om hon nyligen var i ett treårigt förhållande kanske hon blev rädd att falla in i ett nytt för fort. Hon kanske måste ta en paus och sen bli redo för ett nytt förhållande.. Men tycker det är väldigt omoget av henne att inte vilja prata om det.. Hon är antagligen rädd för o såra dig vilket hon dock gör med sitt beteende nu antar jag.. Jag tror inte alla känslor är helt klara när man precis går ur ett förhållande o sen börjar dejta en ny.. Man behöver lite tid däremellan.. Sluta kontakta henne är mitt tips och se om hon kommer till dig..