Forumet - Nu vet min mamma på riktigt.

Nu vet min mamma på riktigt.

720 2 5
Ett par månader sen gjorde jag en tråd son hette "Min mamma fick reda på att jag är bög (bisexuell).". Nu, 24 timmar efter jag berättade min livs historia för mamma som handlade om mig, pappa, en bästa kompis och sexualiteten.

Min konversation med mamma var över SMS. Jag började med:
Varje gång du har sagt "Jag älskar dig" till mig, menar du att du inte skulle bry dig ifall jag va onormal, eller annan? Eftersom det är en fråga som betyder väldigt mycket för mig ifall du ska acceptera för den jag är.

Mamma svarade:
Jag har mina åsikter, men jag har alltid älskat dig och kommer alltid göra det, även om jag inte håller med vissa saker. 

Jag:
Så jag skulle kunna berätta något för dig utan att det skulle bli problem mellan oss två? 

Mamma:
Ja
------------------
Vid denna stund visste jag att jag kunde säkert berätta för henne allt. Allt jag aldrig vågade berätta innan, allt som jag ljög om innan. Då gjorde jag det. Jag skrev massor av meddelanden. Jag fick tårar att berätta allt. Jag tog risken att berätta något för mina polska föräldrar. Pappa är homofob, mamma är en skummis. Men i slutet gick det bra. Nu får jag vara mig själv och slippa leva i lögner och tystnad. 

Jag vet inte vad jag ska mer berätta men nu är det klart i alla fall. 

Spana också in:

Starkt av dig att berätta, jag hoppas för dig att de accepterar dig. JAg vet inte om du har syskon elelr hur många de är men de borde ju inte klaga om ni låt säga är 4 syskon, de kommer ju få biologiska barnbarn ändå! Jag hoppas att det blir fint för er och att ni kan ha en bra relation, det är fruktansvärt tråkigt att inte kunna ha en bra relation med sina föräldrar, de som inte har det mår fruktansvärt dåligt och det kan jag inte önska någon.