Forumet - Nudes drama

Nudes drama

545 0 4
Tjo ungdomar!
har hamnat i lite drama o venne riktigt vad jag ska göra, jag e en grabb o för några månader sedan så bytte jag o en tjej bilder me varann.
Ingen större grej, jag berättade det för en polare ja litade på och vi gick vidare med våra liv. Men idag så bråkade ja o denna polare, han skrev i snapchatten att jag va äcklig o saker för att jag bytte bilder me denna tjej och att han skulle se till att jag ska skämmas o nu e de så att jag kommer från en stad där rykten sprids snabbare än virus, så han kan enkelt ”sprida detta”
hur gör jag?

Inga kommentarer

Senast ändrad 3 Jan 2021, 04:56 av ganskany1
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Vad gör det? Helt ärligt, ingen bryr sig. Folk delar bilder jämt och ständigt, ingenting konstigt med det. Var istället glad över att kvinnor är intresserade av dig. Dock bör du inte dela bilder med vem som helst. Tänk på att den du skickar bilderna till, kan sprida dem vidare. Vilket är mindre kul. Var försiktig och ta hand om dig!

Bästa svaret

Spana också in:

Men vadå säg att du gjort det jag gjorde det en gång och aa en person fick se bilderan så aa de finns ju inte kvar nu men min mama fick veta det
men om de kommer fram erkönn det och aa va en förebild och berätat att du ångrar det och att det är dumt och få dem att inte göra det
och skit i vad andra tycker
många gör det dt är helt normalt egentligen du äer absolut inte den enda som gjort
men fatatr det är jobbigt men vi anmälde det och alla sa till mig att det var det bästa att göra!