Forumet - Ny i klassen

Ny i klassen

1140 0 16
Jag har precis flyttat, och börjat i en ny skola, och såklart blev jag nya mobboffret i klassen [sad]. De va så här de hände när mitt liv vändes upp och ner..

I min förra skola hade jag inga problem alls dom första åren, jag hade många vänner och ingen mobbades i min klass. Men i 8an så började det några nya killar i min klass, och för helvete va dom förstörde.. Plötsligt var de nya killarna de populära coola i klassen och mina kompisar lämnade mig för dom.

Jag brukade oftast hänga för mig själv på skolgården för att jag inte orkade med deras elaka ord. Oftast brukade jag chilla vid basketkorgen och skjuta lite, eftersom dom aldrig hängde där, men en dag kom dom dit, och skulle ha hela planen för sig själva!! Ja va så jävla arg och började bråka med dom, men dom va liksom 5 stycken och spöade mig. Efter att min mamma fått höra om det så blev hon rädd att de skulle hända igen, då sa hon att ja skulle flytta in med min rika morbror. Jag tjatade o tjatade på henne men hon sa typ "hej då min lilla prins", packade min resväska i skickade iväg mig i en taxi...

Ja va framme på kvällen, klev ut och såg huset, o fan va stort de va! Nu var jag hemma tänkte jag, men nu iaf är jag ny i skolan o känner inga, va ska jag göra?

Spana också in: