Forumet - Ny kortfilm om flaskvatten

Ny kortfilm om flaskvatten

518 0 56

Spana också in:

a) Story of Stuff suger. Om jag någon gång får syn på den där kärringen tänker jag slå henne i fittan. Bara för att jag kan.Att se den här skitfilmen hade nog inte varit särskilt bra för min inre frid.
b) Köper aldrig flaskvatten eftersom man lika gärna kan få något godare för pengarna om man nu ska dricka något från Pressbyrån eller liknande. Men bara för att du postade den där videon ska jag nog ta och köpa en flaska ändå, enligt "for every animal you don't eat, i'm going to eat three"-principen.
c) Jävla skillnad på flaskvatten i USA och i Sverige. Det finns rätt gott om ställen i USA där man inte har vettigt kranvatten, och då måste man nästan köpa flaskvatten.
Harpya:

Men nu snackade vi inte främst om vattnet, ju, det handlade om plasten. Men jag antar att du inte bryr dig om sådant du inte ser?


Det jag menade var att jag är glad att det finns vatten att köpa och inte bara läsk för de situationerna som jag vill ha det. Och som sagt

makarooner:

Orkar fortfarande inte gå igenom besväret att hitta kranvatten på en allmän plats


Kan ju nämna att jag brukar återanvända plastflaskor som vattenflaskor och återvinner det jag kan, finns ju dock vissa situationer då man är törstig och inte har någon.

Kommer inte på princip sluta använda plastflaskor bara för att det är omiljövänligt, tror inte du gör det heller så sluta låta så pretentiös.
makarooner:

Kan ju nämna att jag brukar återanvända plastflaskor som vattenflaskor och återvinner det jag kan, finns ju dock vissa situationer då man är törstig och inte har någon.


Jag har inte sagt att jag inte använder plastflaskor men samtidigt återanvänder jag dem också, som du sa att du gjorde.

Det är skillnad på att du visar att du är medveten om hur det ligger till istället för "Nää vill inte bli manipulerad HHEHE för han tyckte inte om det, vi måste hata anarkandi, mmmmhh, hon är en fitta hon i videon. Jag gör väl hur jag vill."

Eller hur folk nu tänker och uttrycker sig.