Forumet - Ny kula

Ny kula

2271 0 43
Nu är jag utled less på att vara förvuxen bebis. Nu ska jag lära mig att äta, är jag vuxen inför lagen ska jag ta mig fasen vara vuxen också. Rimligt resonemang, hoppas jag...!

Japp, hur ska jag börja då? Bakgrundsproblematik:
Har haft anorexiköret sedan jag var 11-12 år, är nu 18.

Nu: Väger knappa 50 kilo, efter att ha gått upp en hel del efter längre tids slutenvård för ett och ett halvt år sedan. Blahablabalbla
Jag mår illa efter cirkus 4 tuggor, och föräter mig extremt fort på saker (yogurt har jag mycket svårt för tex, jag måste byta sort varje vecka. Annars får jag kväljningar)
jag kan inte äta inför människor, undantaget familj och andra närstående. Jag har inte ätit skolmat på 6-7 år för jag tycker att det är "pinsamt" att äta. Särskilt pinsamt är det att äta inför felande människor (som jag kallar det) då blir jag helt skakig, kan inte tänka och får definitivt inte i mig mat.

Goal: att äta och kunna vara social som en vanlig människa :D
+ ett tillägg, tror inte en enda kille vill ha en förvuxen bebis, så...

Tips please?
Jag har upptäckt att nötter är "lättätet" för mig, trots kaloriinnehåll, samma sak med alkohol som jag är rätt förtjust i. Nu talar vi dock om mat, jag vill inte sitta med ett glas vin och en skål cashew, om ni fattar <_<

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Utveckla, tack.


Människor som jag är rädd för. Svårt att förklara

Spana också in:

ingeny:

rapport på läget!


Sitter och knaprar mina jordnötter nu (haha?), plus att jag har ätit en kaka idag. Har kollat mig i spegeln och fick för mig att "jäklar jag är ju rätt snygg ändå".

Nu ska jag laga mig lite gravad lax och se hur det går! Hmm....
Min morsa tycker att jag är så duktig att hon tänker skicka ned mig till Italien igen snart. Där!! Där ska jag minsann leva, på ett ungefär!