Forumet - NY LÅT CROIIRA

NY LÅT CROIIRA

370 1 8
La upp en låt här i somras, vet inte om någon minns den, tiden har gått lite, vi har mognat lite samtidigt som detta är en lite seriösare låt då den förra var en flipplåt. Oavsett vilken ort man kommer ifrån ska man vara stolt över den, för det är den som formar en. Vi har nu gjort en låt om vår underbara by Svalöv, lyssna gärna och lämna en kommentar, sprid gärna låten, uppskattas.

Tack på förhand, ALM (Croiira)
http://soundcloud.com/croiira/croiira-sval-v
"Var väl inte helt illa, bortset från invandrar-dialekten. Avskyr sådant" så skrev du på vår förra låt vi la upp i somras, kan det vara att du hatar på oss pga brytningen? ta det inte fel, sverige är en del av oss och vi är inte dem "blattarna" som hatar på sverige, men sjukt löjligt att folk ska hata pga ursprung, + att du är 23 år gammal gör det bara ännu sjukare.

Motivera gärna löjlig text, accepterar din åsikt, alla kan inte gilla, men du får gärna motivera.

Spana också in:

Med den motiveringen kan jag acceptera ditt argument, tack för att du tog dig tid och lyssna och kommentera, ska tänka på texten i framtiden, ingen undanflykt, men det är sant, denna texten skrevs samma dag som vi spelade in den förra låten vi postade här "För alla" dvs för nästan 8 månader sedan medans vi fortfarande var "nya" inom hiphop. kommer fler låtar inom kort och hoppas att du kommer gilla det.