Forumet - Ny planet i Universum

Ny planet i Universum

355 0 11
Ni vet den där nyfunna planten år 2011, så här står det: För första gången har forskare hittat en jordlik planet utanför vårt solsystem [cool]

Planeten har rätt storlek, kan ha vatten i flytande form och har temperaturer som liknar jordens, enligt forskarna.


Tror ni att det finns liv där? Tänk om det är lika storbelkning på den som på jorden [bigcheers]
Fast det skulle ta flera år att åka dit förstårs!
Tänk om det finns vampyrer eller nåt sånt på den, alltså typ monster på den! [badgrin] Okej... men bara en vild gissning. Men vad tror ni? [rolleyes]

Spana också in:

Bonnie:

Tror ni att det finns liv där? Tänk om det är lika storbelkning på den som på jorden Fast det skulle ta flera år att åka dit förstårs! Tänk om det finns vampyrer eller nåt sånt på den, alltså typ monster på den! Okej... men bara en vild gissning. Men vad tror ni?


Nej. Eller inte på det sättet vi kallar liv iallafall. Får vänta ytterligare ett par år på Keppler... År att åka dit?... haha då borde USA återsätta orionprojektet så finns det viss chans att vi kan ta oss dit inom 100 år. Om ens det... Med dagens teknik kan vi iaf glömma det totalt.

Monster? Vampyrer? Om det finns liv där är det minst lika läskig som dig och alla andra här :P Men nog tusan finns det liv i universum... Jag som läst astrobiologi, astrofysik och diverse fysik kurser, så tror jag att de redan vet om att "vi" finns här. Men varför skulle de kontakta oss? Ingen anledning. De är säkert emdvetna om att hela systemet här på jorden skulle braka ihop om de kom. Så vi är inte redo än. Vi msåte finna dem.