Forumet - ny Pulsklocka <3

ny Pulsklocka <3

1047 0 11
Köpte nyss en Suunto t1c pulsklocka som ja använt 2 gånger. Jag har inte tränat på sjukt många år (förutom att jag åker longboard) så ja har riktigt värdelös kondition, så varje gång jag brukade dra ut för att springa så ansträngde jag mig för mycket och al min motivation sprang jag ifrån.
så det blev alltid så att jag sprang en gång i halvåret.

Därför köpe jag nu en pulsklocka så ja lätt kan hålla koll på min puls så ja inte blir för trött, och det visade sig att jag som sagt hade sämre kondition än jag trode, efter bara några hundra meter så är min puls uppe i 90% av min max puls och då joggar ja grymt långsamt!!

Men e ganska säker på att jag och min supercoola suunto t1c ska fixa min kondition långsamt men säkert.
och ja har ju faktiskt joggat 2 gånger på raken och inte förlorat motivationen å det måste ju betyda något?? ^^

så rekomenderar varmt en pulsklocka till alla er som är som jag, och har svårt att komma igång och sedan fortsätta med att träna.

min suunto t1c köpte jag på löparlabbet för 1000, men finns sjukt mycket dyrare modeller som klarar allt från höjd mätning till gps, fart, djup (simning) med mycket mycket mer.

pöss på er. puss på min nya klocka (och nej har inte den på fritiden, sjukt ful :P )


på bilden ser ni t3c som e modelen bättre än t1c

suunto_t3_black2_detail.jpg

Spana också in:

Hando:

Varför räkna puls egentligen? Det är bara kul den första gången men sen suger det


ja anser att det är bra för du kan följa din egen utvekling, du håller en konstant fart, och har du en mer avancerad klocka så kan du sedan ladda upp al info på en dator och få en graf å sådant moj, tips på förbätring, och mycket mycket mer. en liten extra kick liksom.