Forumet - Ny rapport: Majoriteten av våldtäkterna begås av invandrare

Ny rapport: Majoriteten av våldtäkterna begås av invandrare

2578 0 42
Invandrare och utländska medborgare är starkt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Den slutsatsen drar Martin Ekedahl och Daniel Höglund som granskat samtliga våldtäktsdomar från 2008. Rapporten kommer senare att släppas av Svenskarnas parti men redan nu visar preliminära siffror att icke-svenskar är överrepresenterade inom denna typ av brottslighet. Här presenterar Ekedahl och Höglund studiens resultat. Läs mer: http://www.realisten.se/2010/08/24/majoriteten_av_valdtakterna_begas_av_invandra...


Hur kommer då detta sig? Kan man förklara denna statistik med klasskillnader eller finns svaren någon annan stans?

Spana också in:

Det lustiga är att det lär ta nån vecka innan BRÅ eller dylika påvisar hur dum i huvudet metodiken är, men då är skadan redan gjord så att säga och högerarms-cepena kommer använda den ändå och lita på att folk hört om rapporten men inte dementeringen.

EDIT: Å andra sidan kan jag påvisa det efterblivna redan här och nu: Man har gått på domar. Det finns inget riktigt bra sätt att mäta det här, men man har använt det sämsta (jämfört med att som BRÅ m.fl. gör gå på personer misstänkta för ett brott). Den här metoden mer eller mindre utesluter den största gruppen av våldtäkter - de i hemmet mellan personer som känner varandra sen innan - då dessa väldigt sällan leder till fällande dom eftersom det oftast är ord mot ord.

Slår vad om att om man ser på de domar de hämtat ut kan man komma fram till att majoriteten av våldtäkter sker vid cykelbanor mellan 20 och 03 med för den delen.
"Curt Daniel Gebel Höglund, född 2 maj 1978 i Trollhättan, är en svensk nynazistisk politiker och partiledare för Svenskarnas parti.[1] Han ingick från 2001 i Nationalsocialistisk fronts riksledning tillsammans med Anders Ärleskog, tills dess att partiet upplöstes 2008. I det partiet gick han med 1996."
Stringburka:

(jämfört med att som BRÅ m.fl. gör gå på personer misstänkta för ett brott).


Jag tror det är mycket rättvisare att gå efter domar än folk som är misstänkta för brott eftersom blattar i större utsträckning än svennar lär bli misstänkta. Dessutom så gör den mediala bilden av förövaren att många säkert sätter ett blatteansikte på den där mörkhåriga killen som förgrep sig på en, eftersom vi människor gör så och gärna förvränger våra minnen i efterhand. Och därmed blir blattar misstänkta.

Det är klart de flesta våldtäkter sker i hemmet, och om man mäter dem tror jag inte att man ser någon skillnad på utlandsfödda och icke utlandsfödda. Men det spelar liksom inte riktigt något roll i det här trots allt.
Om dessa källor stämmer återstår att se, men det skulle inte heller förvåna mig. Det som är sorligt i situationen är däremot att folk tror att det här är ett invandrarproblem när det handlar om ett klassproblem. Precis som arbetslösa och lågutbildade är överrepresenterade i viss brottstatistik är invandrare överrepresenterade i gruppen arbetslösa och lågutbildade pga sveriges svek och misslyckande i integrationen. Lösningen är för mig en satsning på integration, inte stängda gränser. Men dumsvensson är för dum idag för att fatta det och argumenterar istället för att "de inte ska komma hit och våldta våra kvinnor". Vafan, inte ens politikerna fattar det, för istället för att komma med lösningar som rör integrationen så stänger de bara faktan ute och skyller på främlingsfientlighet.
framtidstron är död:

Jag tror det är mycket rättvisare att gå efter domar än folk som är misstänkta för brott eftersom blattar i större utsträckning än svennar lär bli misstänkta.


Det tror inte jag. Går man på domar kommer man som sagt att bara se överfallsvåldtäkter i princip. Dessutom gäller s​amma sak vad gäller domar som vad gäller misstänkta.

Missförstå mig inte, jag tycker inte att det är en direkt säker eller bra metod att se till misstänkta, men det är vad som är standard just nu och frångår man den får man nog ha bra, konkreta skäl för metodbytet.

I övrigt håller jag med dig nästan fullständigt.
Stringburka:

Går man på domar kommer man som sagt att bara se överfallsvåldtäkter i princip.


Det kommer man ju i stor utsträckning om man ser på misstänkta också eftersom våldtäkterna i hemmet sällan anmäls.

Stringburka:

Dessutom gäller samma sak vad gäller domar som vad gäller misstänkta.


Jo, tyvärr är det ju så, även i vårt fina lilla Sverige.
framtidstron är död:

Det kommer man ju i stor utsträckning om man ser på misstänkta också eftersom våldtäkterna i hemmet sällan anmäls.


Vore intressant att se statistik på det här, men jag är nästan säker på att överfallsvåldtäktsåtal oftare leder till fällande dom än våldtäktsåtal som rör hemmet. Men det är bara en hypotes, men men.
Stringburka:

Vore intressant att se statistik på det här, men jag är nästan säker på att överfallsvåldtäktsåtal oftare leder till fällande dom än våldtäktsåtal som rör hemmet. Men det är bara en hypotes, men men.


Svenska män vandrar ju runt på nätterna och våldtar. Svenska män är typiska våldtäktsmän och våldsverkare! Ingen går säker för svensken!