Forumet - Ny telefon, gief tips.

Ny telefon, gief tips.

1577 0 22
Okej. behöver lite tips på någon fin lur, då min nuvarande är snart död.

Gärna någon typ av smartphone, då jag är i behov av en sådan. Har kollat in Nokias N900, verkar lovande, men är det någon som har någon annan att komma med - shoot.

Skulle gärna vilja ha en med ett QWERTY-tangentbord, men inget krav.

Ingen iPhone 4.

Thanks.

Spana också in:

Säger som någon över, Sony ericsson xperia 10 mini pro. Den är dock ganska liten. Vet inte om du kanske vill ha en större?

Isf finns Motorola Droid 2 tex. Föregångare till Motorola Droid som var en väldigt bra mobil för sin tid. Den har alltså tangentbord och är i samma klass som HTC Desire och Samsung Galaxy S.
Den är dock rätt dyr.

Vet inte va du vill ha för prisklass.

Båda har Android, har rätt dålig koll på andra OS.
Kablash__:

Sony ericsson xperia 10 mini pro.


jo, kollade på den, den kändes rätt skön att hålla i osv. Dock är skärmens egenskaper något att anmärka på, vad jag läst hos vissa recensioner. Annars kan jag inte såpass mycket om den luren.Kablash__:

Vet inte va du vill ha för prisklass.


Ptja, över 5000 går jag inte.
passaro:

Dock är skärmens egenskaper något att anmärka på, vad jag läst hos vissa recensioner. Annars kan jag inte såpass mycket om den luren.


Jag surfar nästan dagligen med min x10 mini pro, och jag har inga problem alls med skärmen. Tycker den är bra. Det enda är att den kanske är lite liten, men det vänjer man sig vid.
passaro:

Hur är den annars? För och nackdelar?


Den är helt underbar imo! Funkar glockrent att ringa och smsa med. Jag har pro, så om man vill kan man dra ut tangentbordet och skriva med, vilket är skönare vid surf och mail. Enda nackdelen jag hittat än är just att skärmen är för liten på fyllan, och att batterit kan vara lite dåligt i början.