Forumet - nya kompisar?

nya kompisar?

821 0 28
Mitt sociala liv är helt dött typ. Suttit ensam hemma nåt år nu. Hur ska jag göra för att få nya vänner? Känner mig mer och mer ensam, vilket jag inte gjort förut, har alltid trivts själv. Men nu känns det annorlunda, särskilt nu när jag vet hur det är att ha flickvän osv.

Spana också in:

om du pluggar : folk som går i din klass, föreningar, aktiviteter av något slag, nationer, där någonstans borde det finnas folk värda att lära känna.

om du jobbar : arbetskamrater, att lära känna.

om du inte jobbar : försök få ett jobb där du har arbetskamrater, att lära känna. om är det ett väldigt tråkigt eller slitigt jobb så finns det ofta någon till där som det går att snacka skit om jobbet med.

övrigt : gå en kurs i något relaterat till ett intresse och prata med folk där. hitta folk på internet i din stad som du kanske kan träffa. dra till ställen där det finns folk med samma intresse som du, typ är du intresserad av konst, gå till en konstutställning och försök hitta någon att diskutera konsten med, och se om det leder någon vart. anpassa till ditt intresse och fundera ut vart du kan gå/göra.

det är lättast att utgå från något intresse, då har du något att prata med folk som är intresserade av samma sak, och de borde då också vara intresserade av att prata med dig. prata mycket och försök vara så social som möjligt, det är mycket svårt att bli kompis med någon om man bara är tyst. våga satsa! och kom ihåg att det finns andra i samma situation.

mycket tips från mig som själv befinner mig i liknande situation, men jag jobbar på det jag också [crazy].