Forumet - Nya regler och medlemsvillkor

Nya regler och medlemsvillkor

1158 0 29
Nästa gång ni loggar in kommer ni bli tvungna att godkänna våra nya regler och medlemsvillkor. Vi föreslår att ni läser igenom dem noga så att ni vet vad som gäller från och med nu. Målet med omskrivningen har dels varit att göra reglerna mer begripliga (de gamla var ju så fruktansvärt dammiga och byråkratiska), men också att uppmana folk att använda sitt sunda förnuft i stället för att säga EXAKT vad som är och inte är tillåtet på sajten.

Har ni några frågor eller funderingar rörande de nya reglerna så går det bra att hojta här! [smile]

Spana också in:

vadå "får använda mina bilder i marknadsföringssyfte"? :C så om jag någonsin råkar ladda upp en bild på min fagra nuna så kan ni typ ba göra värsta reklampelare med den på och typ "ööh kom o regga dig här för här e alla såhär snygga", och sen blir de jättebesvikna när de inser att alla andra inte alls var lika snygga o känner sig lurade?[sad] lr vad?[sad]
OF 5:

Hur kommer ärlighet tas i beaktande när det inte korrelerar med vad som bedöms som snällt. Eller förväntas vi undanhålla dessa tyckanden?


Så länge du inte mobbar, trakasserar eller gör något annat som är förbjudet enligt reglerna så får du vara hur ärlig du vill!
Nintendos BFF:

lr vad?


mrman:

Innebär nog att dom kan ta skärmdumpar där din profilbild är med och använda i marknadsföringssyften typ


Precis så. Låt säga att vi vill ta en skärmdump på förstasidan att använda i en broschyr. Då ska vi kunna göra det utan att behöva kontakta samtliga vars fotoalbum, profilbild eller blogginlägg råkar finnas med på dumpen.

För övrigt har det alltid varit så på UM, så det är ingen ny regel. [smile]
André Vifot Haas:

För övrigt har det alltid varit så på UM, så det är ingen ny regel.


Inga konstigheter, bara bra tycker jag [y]

En annan grej André. Den här nya köpa och sälj delen i forumet tycker jag är lite konstig på en sida som ungdomar då alla inte är över 18 och det kanske man bör vara för att sälja saker?