Forumet - Nya reklam bannern

Nya reklam bannern

347 0 21

Spana också in:

aristoteles:

Jag kan iaf inte. Jag kan nämligen inte SE eller KLICKA på toolbaren.


Whut? Har du någon extremt konstig webbläsare som bara kör Javascript selektivt?

Media queries används för att annonsen ska hamna ovanför resten av innehållet, så om din webbläsare inte skulle stödja det (eller om den är mobil, eller har väldigt låg upplösning) så ligger annonsen kvar som vanligt. Den visas även med Javascript, så om du inte har Javascript igång så visas inte annonsen över huvud taget. Har du Javascript igång så läggs padding till på body så att annonsen inte ska lägga sig över toolbaren förrän du skrollar.

Jag är inte förtjust i annonsen heller, men jag har i alla fall försökt göra det bästa av situationen så att mobiler, folk med små skärmar, folk med Javascript avslaget, folk med gamla webbläsare, alla ska få en så bra upplevelse som är möjligt under omständigheterna.
aristoteles:

Kör Chrome.


I Chrome ska det fungera alldeles utmärkt. Kör du någon script-blockerare där du måste whitelista varje grej som ska köras - där du whitelistat laddningen av annonser, men inte placeringsgrejen? Det är det enda jag kan komma på, eftersom det i alla andra fall ska falla tillbaka först till en statisk annons, och i allra värsta fall (IE5 med Javascript avstängt, typ) inte ska visas någon annons alls.