Forumet - nyårs problem hjälp !?

nyårs problem hjälp !?

276 0 22
jag skulle behöva lite hjälp med hur jag ska göra

det är så här att på nyårsafton har jag bestämt att jag skulle vara ut och festa med mina kompisar (alltså vi har planerat det här en längre tid)
allt var bra tills min mamma säger att vi ska få gäster, det kommer att komma en familj som har en dotter i samma ålder som jag och vi har varit kompisar när vi var små (vi har lite kontakt fortfarande) men nu är hon lite .. vad ska man säga halvtöntig ?
jag vet inte hur jag ska göra, jag kan inte gå ut och festa när jag vet att hon kommer hem till oss då får hon ju vara själv, men samtidigt så vill jag ju ut och träffa mina kompisar och försöka få en så bra nyårsaafton som möjligt ;S

vad skulle ni göra i den här situationen ? :/

tack på förhand [love]

Spana också in:

detalj:

nej visst är det svårt , jag vill liskom inte såra någon ;S
just nu önskar jag faktist att jag skulle bli sjuk under nyår.


Harpyja:

Skita i kusinen och pilla på kompisarna.


gewehr:

Fuck that bitch, ut och festa istället


Jellybeans:

Du måste


Jellybeans:

f


Jellybeans:

e


Jellybeans:

st


Jellybeans:

a

detalj:

vad skulle ni göra i den här situationen ? :/


joo jag har ungefär samma problem.

gör det roligaste alternativet. man lever bara en gång! alltså ut och festa om det nu är det du vill! ta med henne om du får dåligt samvete annars får du väl förvarna henne så hon kanske kan hänga med en annan kompis. lite surt för henne om hon har väntat att du ska vara där men så är du ute och festar! [bigcheers]
tycker det är fel av föräldrar att planera in saker med sina barn inkluderade utan att fråga barnen först, likväl som att du inte planerar en massa saker med dina föräldrar utan att fråga dom först? :P så egentligen tycker jag inte att du borde få dåligt samvete om du drar ut och festar, men jag har ändå förståelse att du känner så.

men jag gillar blums idé; umgås lite hemma ett tag o dra ut sen?
detalj:

jag tror hon skulle vela följa med men jag tror inte att hon skulle funka tillsammans med mina kompisar :/


du måste i alla fall fråga om hon vill följa med. och låta som om du vill det! sen när du väl är ute kan du försöka "få med" henne liksom, men om det är omöjligt ska du ju inte lägga ner hela kvällen på det.