Forumet - nyårslöfte, ni får kalla d vad ni vill blablabla

nyårslöfte, ni får kalla d vad ni vill blablabla

160 0 22

Spana också in:

Tözen:

+om man vill ändra på nåt ska man inte behöva vänta till nyår för att börja,samma som folk som har i mål i nyårslöfte att gå ner i vikt,varför kan man inte börja i november?varför vänta tills man har d som nyårslöfte?löjligt.


för att jag glömmer bort att d finns nåt som heter löfte, men när nyår börjar närmar sig så få rman en liten kick.. vad e grejen? sluta va så bitter äkskling
Tözen:

nyårslöften är löjliga,tex folk som har att sluta röka i löfte,om man vill sluta röka så ska man ju kunna göra d vilken dag som helst på lovet utan att göra nåt jävla löfte.


Men det handlar om att starta om på ett nytt schema, et bekvämare tankesätt, ananrs kan dom tänka att dom börjar om nästa vecka osv, nej nästa börjar ja om första dagen i en månad osv. nej ja tar första söndagen i en månad osv osv.

Det är för vissa människor lättare att kontrollera sina behov genom att gå utefter ett schema.
Palla nyårslöften.. jag vill att år 2009 ska bli det roligaste året hittills för mig, men inget jag kan ge ett löfte om att det blir.. vill ha pojkvän eller åtminstone vara på g med nån år 2009, men det är inget jag kan lova heller. Det är mer önsketankar! Nyårslöften är nog inte min grej. [y]