Forumet - Nyårstrubbel

Nyårstrubbel

964 0 44
Hej, jag och en kompis träffade en tjej som vi hade pratat med lite innan på nyår. Vi ljög för våra föräldrar att vi äta ute. och så åkte vi ditt istället (typ 20min från min kompis ställe ) Vi hade det jätte trevligt, hon bjöd på allt möjligt, vi skjöt rakteter o gjorde en massa skojj. Vi var bara intresserade av henne och inte hennes tjejkompis. Hon erkännde t.om efter att det var det bästa nyåret hittils med oss. Och vi höll med. Sen träffade jag henne två dagar senare ensam lite halvt i smygg. Det tog en timme att åka från mitt ställe. Hon mötte mig vid tuben och följde mig upp till hennes lägenhet. Vi pratade i nån timme gick ner hyrde film köpte pizza (jag ville bjuda henne men hon insesterade) Sen gick vi upp igen åt pizzorna. Satte på filmen (en skräckfilm paranormal activity liknande) vi mysste (lutade mot varandra) o sen hade hon huvudet i min famn. Sen efter filmen började vi strula och kyssas. Pratade lite tystare o mindre. Hennes föräldrar kom hem sen kramades vi liggande i hennes säng och så. Det var jätte myssigt. Men jag gjorde ett stort misstag jag frågade vem det var som luktade. Och då reste hon sig upp ifrån att precis hånglat med mig. tog fram telefonen och sa det är bäst att du går nu. Jag var helt shokad o allt. så hon sa förlåt men jag gillar inte dig på det sättet och jag har inte vellat förstöra din dag elr nått. Och sen följde hon mig ner till porten och så gick jag hem förkrossad. Hon ringde till mig samma kväll och sa förlåt och att hon hade träffat en kompis och att hon ångrade allt hon sa och att hon gillar mig mer en nån annan. Sen träffade hon min kompis som också gillade henne nästa dag och efter det har hon inte smsat så mkt och när jag frågat om vi kan göra nått säger hon kanske, vet inte, tror inte det.
/cheers [cheers]

Spana också in:

jag har aldrig sagt det. Men jag gillar henne väldigt mycket. Min kompis sa också det '' ni har bara träffats två gånger. ''
Vi strulade flera gånger. Jag frågade om jag fick sova över då sa hon jag vill inte att det här ska gå för snabbt. Nån annan gång. Men nu vet jag dock inte vad hon och min kompis gjorde. De sa att de gick och åt kebbab och pratade. Hon har inte tidigare haft ett seriöst förhållande.