Forumet - Nycklar

Nycklar

651 0 58
Image

(bild föreställande passaro och hans första nyckel)

Spana också in:

isola:

11-14 år (Du röstade på detta alternativ)


Det hade att göra med att vi bodde i en håla på Dalarnas absoluta landsbygd där det var kutym att hänga nyckeln till huset på en spik runt hörnet från dörren. Personliga nycklar är storstadstrams man lagt till sig med på senare år.
dazed:

Vi bor mitt i storstaden nu vettu, ghettot i Falun, jag låser inte så ofta det är mer min familj som är paranoid.


Du börnar iväg till Hasses och lämnar katten in charge över ett olåst hus?
Minns att jag var jätteförsiktig med sådant som liten, överförsiktig, och låste dörren när jag skulle gå ca tio meter till soptunnan och slänga soppor eller tio och en halv för att hämta posten. Men det var ett par stora tujor man var tvungen att runda, till mitt försvar, så man kunde ju aldrig veta listiga tjyvar de kunde dölja..
isola:

Du börnar iväg till Hasses och lämnar katten in charge över ett olåst hus? Minns att jag var jätteförsiktig med sådant som liten, överförsiktig, och låste dörren när jag skulle gå ca tio meter till soptunnan och slänga soppor eller tio och en halv för att hämta posten. Men det var ett par stora tujor man var tvungen att runda, till mitt försvar, så man kunde ju aldrig veta listiga tjyvar de kunde dölja..


Alltså min katt är fan extra värdelös som vakt, skulle typ bara stryka sig mot benen och "stöta" på inbrottstjuven i fråga. Tips på trauman man kan utsätta katten för så den blir mer aggressiv?
dazed:

råga. Tips på trauman man kan utsätta katten för så den blir mer aggressiv?


Låta hen titta ut genom fönstret på hur grannens raskatt infekterar hela reviret.

dazed:

tt till stycke jag kan foga till isolabiografin jag påbörjat förövrigt. I 3 band som skall ges ut nu till jul


Har material till minst sju!