Aviseringar
Rensa alla

Nydumpad.


Ämnesstartare

Som rubriken lyder så blev jag nyligen dumpad, men tur nog så gick den biten helt okej. Vi pratade inte så mycket, det handlade inte om ett bråk så det fanns inte mycket att diskutera, men nu när allt är som det är måste jag fortfarande ta tag i att hämta hem mina saker. Jag är en väldigt ångestfylld människa allmänt, och nu är jag nervös över att behöva träffa personen igen, men jag vill inte heller vänta för länge. När jag tagit mod till mig att hämta upp sakerna så undrar jag:

Är det bäst att hämta upp sakerna och låta resten rinna ut i sanden, eller är det bättre att stanna kvar en stund och diskutera det som hänt? Kommer det sistnämnda riva upp fler sår? Vi pratade om att fortsätta vara vänner men det är ingenting som skulle funka för någon av oss i nuläget. Borde vi vänta med att prata med varandra ifall vi skulle ses igen, eller kommer det leda till att tiden går med risken att vi känner att vi inte fått det vill säga sagt?


   
Citera

Känn efter själv vad som känns bäst! I vissa fall kanske det kan vara bra att bara lämna för risken KAN vara att det bara leder till ännu mer konflikter och bråk om man drar upp gamla grejer igen. Fast samtidigt är det ju också skönt kanske att avsluta snyggt... Hoppas mitt svar var till nån hjälp. Det är svåra grejer sånt där. :/


   
SvaraCitera

Du kan alltid fråga ditt ex, säger hen nej så tar du dina saker och går. Man behöver ju inte göra det allt för komplicerat för en.


   
SvaraCitera

Jag med .... 


   
SvaraCitera

Om du vet att det är över så är det ingenting mer som behöver sägas eller diskuteras mer... Att göra det är bara en osäkerhet/övervägande om ni ska gå tillbaka till varandra när du innerst inne vet att det inte funkar. Använd detta möte med din expojkvän som ett tillfälle för att ha en sista stund... Tänk att detta möte är någonting bra för dig själv; att ge dig själv denna möte för din egen skull. Ett bra tillfälle att önska honom allt gott och lycka till, och få en fridfull avslutande- Och när du har gjort det kommer det få dig sluta undra ifall man ska gå tillbaka till det som du redan vet svaret på... Och så kan du också gå vidare till en ny Bättre fas för dig som kommer låta dig växa ännu mer. Lita på det.
Lycka till <3


   
SvaraCitera