Forumet - Nykär

Nykär

420 1 15
Hejsan. Träffade en tjej via en hemsida idag. Hon tog kontakt med mig och verkade väldigt intresserad av att lära känna mig. Jag läste lite på hennes presentation och hon beskrev sig som väldigt kåt och aa inget mer. Vi pratade iaf i två dagar och hon sa tillslut att hon ville träffa mig hemma hos mig, som kille är det väldigt svårt att säga nej till en sån sak med åtanken att jag visste att hon bara ville ha sex med mig. Hon kom hem till mig, jätte trevlig och intilligent. Vi hade mycket sex och nästa dag så låg vi i sängen från klockan 08:00 - 16:00 och bara kramades men inte så mycket pussar och låg med varandra en gång.

Jag hade blivit kär. Men nu känns det jätte jobbigt när hon inte är här eller hör av sig till mig. Visst det har bara gått några timmar men tycker det är lite konstigt att hon inte skriver något... Måste bara lägga till att hennes telefon ringde mycket och hon fick många sms.. Såg att hon skrev, " Kan inte jag är upptagen" Vet inte hur jag ska göra, det verkar som att hon har många val av killar. Jag är bara en av dom typ. Hur ska jag säga att jag har känslor och ska jag höra av mig ikväll eller bara vänta och varför isf?

Tack om du har läst allt uppskattas verkligen.

Spana också in:

Dan_the_ironman:

fråga om hon har lust att ta en fika eller något och att det vore kul att se henne igen osv.


Har kanske glömt att nämna en ganska stor sak. Hon går faktiskt i samma skola som mig.. Världen är liten. Så hon frågade om hon kunde komma ner till mig efter hon har slutat. Men jag tror hon bara kommer vilja ha sex och sen inget mer. Får se imorgon.
soundsystem:

Så brukade jag skriva till alla när jag hade min värsta "måste knulla"-period. Menar dock inget med det. Kan ju vara annorlunda för henne. Bjud ut henne på fika så fixar du henne för en livstid. I got your back.


Träffade henne före och efter skolan idag. Hon visade faktiskt lite intresse för mig. Pussade mig framför hennes kompisar osv. Sen efter skolan så trodde jag hon bara ville ha sex oså men hon ville sätta sig i en soffa och mysa och prata bara så det känns ju som att det faktiskt kan bli något av detta. Men fortfarande bara jag som hör av mig typ.
Tror du att du kan tänka dig att prata med henne om det? Asså fråga om hon verkligen tycker om dig för i så fall skulle det ju vara bra. Men det kanske inte är rätt tillfälle? Om hon kysser dig framför hennes kompisar tror jag nog att du betyder ganska mycket för henne så tror hon gillar dig mycket. Fråga henne om hon vill se på film i helgen eller något så får du ju se vad som händer.