Forumet - Nyligen omskuren, har dock undringar

Nyligen omskuren, har dock undringar

3637 1 36
Hejsan! jag blev omskuren i måndags så det har gått 2 dagar sedan. Jag gör allt man ska, håller rent och har kuken "uppåt" i kallingarna för att hålla nere svullnad och så. Men jag har funderat på en sak, precis under ollonet så har jag en lite "köttig" krans eller svullningar eller vad man ska säga precis över där jag har stygnen. Stygnen gör även över denna "krans" och fäster (antar jag) på den övre sidan (sidan upp mot ollonet). jag undrar är detta normalt? För jag har kollat igenom lite olika sidor och har inte hört detta nämnas eller sett någon bild som liknar detta. Jag är medveten om att det tar tid och läka men jag är bara orolig för att det kommer se ut så när jag är helt färdigläkt och att se helt missbildad ut där nere. Någon som har varit med om något liknande?

[Edit] Jag är 15 år och jag omskar mig på grund av medicinska skäl.

Spana också in:

UngeHerrAnarki:

Jag är 15 år och jag omskar mig på grund av medicinska skäl.


Gjorde det med tidigare i höstas pga trång förhud. Känner igen allt du beskriver, första två veckorna var rktigt jobbiga, ömt, svullet och riktigt oskönt, men efter ca 2 månader syntes inte ett spår längre, inga ärr eller någonting. Tycker själv att den är snyggare nu än innan lol.

Men ah, asså du kan nog räkna med att den ser ut som fan i minst en vecka innan det börjar läka.. Så länge inte stygnen går upp eller då får nån infektion så är det nog inga problem med att det är svullet.
Jag vart omskuren när jag var typ 14-15 och jag hade också en stor, svullen "köttring" under ollonkanten, alltså där de skurit i huden och sytt. Det gjorde så ont i en vecka att jag bara kunde vara naken i en morgonrock [bigsmile]

Så troligtvis så är det normalt.
Men är du jätteorolig så kontakta sjukvården och få någon där att titta på det.
UPDATE!

Det har nu gått mer än en månad och även fast svullnaden har gått ner en hel del så är det fortfarande lite lätt missbildat. Jag var och kollade detta, men fick inte prata med min doktor utan någon annan doktor, som sa att det var precis så det skulle se ut när det var klart, och inte var någon svullnad utan det slutgiltiga utseendet. Jag var dock väldigt misstänksam och ur estetiska skäl så är det ju inte att föredra precis så jag ringde till en urolog mottagning som sa att det är troligen svullnad och jag ska höra av mig efter 3 månaders läketid. Så jag antar (läs hoppas) att det kanske bara tar lång tid för mig att läka.

Dock har jag börjat träffa en fin tjej och så. Men jag är rädd för att när vi kommer in i sängkammaren så kanske hon tycker att det ser äckligt ut eller så. Funderar på om det är värt att berätta eller om jag bara cock-blockar mig själv och bara ska köra på och försöka dölja det bäst jag kan..

Annars är det helt lugn, inga smärtor eller liknande.