Forumet - Nynazister

Nynazister

1616 0 36
Efter att ha läst runt och även diskuterat en del med nynazister är det inte utan att man undrar vad som gått fel då de har en högst märklig samhällssyn.

Att de vill bli av med "etniskt dåliga människor" står klart och något varierande exakt vad det är. Danskar anses okej och ofta även finnar. Judar, araber, kurder, mörkhyade etc i regel aldrig.

Medan jag anser det kan vara i sin ordning att kasta ut icke-svenska medborgare som begår grova brott vill dessa nynazister gå flera steg lägre. Dessa vill kasta ut samtliga "etnisk dåliga" människor oberoende om de är svenska medborgare eller inte eller och oavsett om det rör sig om laglydiga personer eller ej. Inte heller görs någon skillnad om personerna är födda i Sverige och det inte finns någon möjlighet att skicka tillbaka dem till sitt land helt enkelt för att ett sånt land inte finns.

"Lösningar" som framförts är att internera dem tills man kan skicka dem vart fan som helst så länge det inte finns kvar i Sverige. Andra lösningar är att skrota biståndet helt och använda detta i stöd till att få ut dem ur landet. En annan möjlighet är att helt enkelt ara kasta ut dem och så får FN, andra stater eller vad som helst fixa med uppsamlingsläger att ta hand om dem. Oavsett vilket så är det inte Sveriges problem.
Och det finns ett antal andra "lösningar" och skulle det uppstå arbetsbrist ordnas detta genom gästarbetarsystem där folk i närliggande länder kan arbeta för sig själva men inte blandas med det svenska folket. Typ att polacker sorterar frukt, bor i lador och inte beblandar sig med det svenska folket.

Nationalstaten skall inte vara demokratiskt och kapitalismen skall bort. De inser att omvärlden lär reagera och sätta Sverige i bojkott. Detta löses genom att nationalstaten Sverige bör självförsörjande och att Sverige producerar sina varor i Sverige till svenskar. Då behåller vi våra företag och den svenska identiteten och stoltheten bevaras.

Media skall regleras och yttrandefriheten begränsas. Det skall icke bli tillåtet att vara landsförrädare och angripa den svenska nationalstaten genom mångkulturella idéer samt annan kritik mot nationalstaten. Fria val och demokrati skall slopas då det hotar svenskheten. Vidare skall svensken inte fritt få röra sig utomlands då svensken inte skall beblanda sig med #dåligt etniskt folk." Nån form av kontrollapparat tillämpas.
Slutligen skall försvaret rustas upp markant för att stå pall omvärldens hot.

Enligt min mening trots deras taskiga människosyn det enklaste sättet att genomskåda nynazisterna, deras ekonomiska politik.
Den ekonomi de förespråkar skulle på två röda sekunder förvandla Sverige till ett U-land. De är ju helt emot ekonomin.

Eller har jag missförstått nynazisterna helt? [confused]

Spana också in:

isola:

Varken du eller jag har några exakta siffror på detta snuttis.


Nej, men säkerhetspolisen har. De räknar med att det finns ungefär 3000, av dessa 3000 är ca 1000 av dem aktiva.

Anledningen till att de har någorlunda exakta siffror är att de kollar upp och registerar dem osv. Dock görs inte detta officiellt.