Forumet - Nyskapat parti, hur vill du att det skulle se ut?

Nyskapat parti, hur vill du att det skulle se ut?

4734 2 15
Hej allihopa,

Tänk er tanken att ett nytt parti skulle skapas. Hur skulle ni vilja att det skulle se ut? Vad för politisk inriktning skulle ni önska att partiet hade. Vilka 5sakfrågor (eller fler) tycker ni är viktigast att partiet ska stå för? Det kan vara svårt att rangordna så om ni tycker att två frågor är lika viktiga funkar det bra.
Jag har inga speciella regler mer än att ni ska följa Ungdomar.ses regelverk.

Vill man diskutera så gör gärna det. Var inte rädd att skriva, ju fler som skriver desto intressantare blir det. Jag håller mig utanför (dels för att inte riskera att skrämma bort någon) men vill man diskutera med mig så skriv det så hoppar jag in i din enskilda diskussion.

Ha det gött och spawna era tankar och idéer! :D

Spana också in:

Ett riktigt konservativt och nationalistiskt parti. Våran "höger" här i Sverige är patetisk, de är knappt mer höger än sossarna. SD är bra för de vågar kritisera den urspårade invandringspolitiken men de är alldeles för fega och försiktiga i sin retorik numera. Dessutom vågar de knappt någonsin prata om problemet med Islam som är en av vår tids stora frågor. Vi behöver ett parti som är mer radikala än SD som står för en nationalistisk högerpolitik.

jessijess: Ett riktigt konservativt och nationalistiskt parti. Våran "höger" här i Sverige är patetisk, de är knappt mer höger än sossarna. SD är bra för de vågar kritisera den urspårade invandringspolitiken men de är alldeles för fega och försiktiga i sin retorik numera. Dessutom vågar de knappt någonsin prata om problemet med Islam som är en av vår tids stora frågor. Vi behöver ett parti som är mer radikala än SD som står för en nationalistisk högerpolitik.
+1 Tumme upp
Det är roligt att se att samma människor som kritiserar muslimer och ser muslimer som ett hot mot västvärlden och dess demokrati, är samma människor som vill starta fascistiska och ickedemokratiska partin med radikal högerpolitik för att stoppa invandringen och för att göra något åt "problemet med Islam", dvs att sluta ta in muslimer i landet och att helt eller till viss del förbjuda praktiserandet av Islam. Det hela strider mot principen om religionsfrihet, vilket är en mänsklig rättighet. Vad är en demokrati som inte respekterar de mänskliga rättigheterna? Förtryckande och antidemokratisk. Ironiskt.

bintdawah: Det är roligt att se att samma människor som kritiserar muslimer och ser muslimer som ett hot mot västvärlden och dess demokrati, är samma människor som vill starta fascistiska och ickedemokratiska partin med radikal högerpolitik för att stoppa invandringen och för att göra något åt "problemet med Islam", dvs att sluta ta in muslimer i landet och att helt eller till viss del förbjuda praktiserandet av Islam. Det hela strider mot principen om religionsfrihet, vilket är en mänsklig rättighet. Vad är en demokrati som inte respekterar de mänskliga rättigheterna? Förtryckande och antidemokratisk. Ironiskt.
^^^^^^