Aviseringar
Rensa alla

Nystart


Paseo
Ämnesstartare

Nu är det nytt år och detta är ett nyårslöfte jag tycker alla på um borde ha:

Titta bara tillbaka för att lära dig av dina fel, och fokusera på att titta in i en godare framtid.

De senaste dagarna har jag funderat på om jag vill vara kvar här på den här sidan eller om jag ska dra, för jag trivs inte riktigt här längre. Jag tycker man förlöjligar varandra och hånar. Varför? Jag förstår inte...

Jag vet inte än om jag vill vara kvar, det beror sig lite på den här tråden. Nyss hade jag bestämt mig för att bara inte komma hit på ett litet tag, men när jag kommer tillbaka finns kanske samma negativa mentalitet kvar här.

Så kan vi inte istället hjälpas åt att skapa ett bra klimat här? Man får diskutera och argumentera emot varandra och att bråka lite det är ok, men att håna, förlöjliga och baktala folk, eller hålla på med personangrepp, det är så onödigt. Håller ni inte med om att det måste bort?

Jag frågade André och han säger att det kommer bli bättre i framtiden när den nya sidan kommer. Jag hoppas det, men titta gärna på videon redan nu, i alla fall en liten stund, och tänk efter.


   
Citera

Paseo:

Så kan vi inte istället hjälpas åt att skapa ett bra klimat här?

Agree! Hån och sådant hör inte hemma i allvarliga trådar åtminstone!

Att det kan bli lite på gränsen om det är något som inte är personligt, eller nivån triggas upp i diskussionen, det är väl en sak. Men när man uttryckligen mår dåligt över något så är det ju rätt töntigt att vara elak när det är stöd som behövs. Empatiiii!

Sunt förnuft och sådant kommer man långt med!


   
SvaraCitera

jag tkr um blir mesigare å mesigare med tiden


   
SvaraCitera
Paseo
Ämnesstartare

Tobbish:

Men när man uttryckligen mår dåligt över något så är det ju rätt töntigt att vara elak när det är stöd som behövs.

Ja, det är detta. Precis det jag menar [smile] Bra att du förstår. Iofs tillhör inte du dom som har det beteendet, men då kanske fler förstår i alla fall. Jag brukar va oerhört dålig på att förklara saker o spec att ge konkreta exempel pga oerhört dåligt närminne.


   
SvaraCitera

Gillar denna tråd. [y]


   
SvaraCitera

Mitt nyårslöfte ligger ändå i att hjälpa fru Isaksson på våning 3 med lite mer vardagssysslor som att bära ut soporna förslagsvis..

Tant är nämligen rullstolsbunden & förlamad från midjan och ner sedan något år tillbaks då hon flög ned för trappan i huset med huvudet före.. [sad]

Inte nog med det, det hela är mitt fel man säga.. Det var nämligen såhär, att jag hade sjukt bråttom in i min lägenhet då tant helt plötsligt utan förvarning mitt framför ögonen på mig kom ut från hissen, vi slog in i varann ganska hårt och hon flög rakt ner åt sidan.. [cry]

Att jag knappt känner någon skuld efter detta är helt obegripligt, jag är ansvarig för något som kunde ha slutat med en död tant liksom..

I varje fall känner jag mig tvungen att ge henne något för att bibehålla den goda kontakten med resten utav tanterna i huset.


   
SvaraCitera

Förra året lärde jag mig allt jag inte ska göra, precis som åren innan det. Kan jag se med spänning på det nya, nej, vet fortfarande inte vad som skulle vara bra istället.


   
SvaraCitera

men nej du får inte dra


   
SvaraCitera

bryr mig inte ett dugg om du avreggar faktiskt och det hela we shall over come är bullshit tycker om um när det gnabbas lite..håller stället vid liv ju.


   
SvaraCitera

du är så otrevlig tvpro jag tycker inte om dig hejdå


   
SvaraCitera

hahaha. LEK inte. [bigcheers]


   
SvaraCitera

det gör jag inte!!!!!!


   
SvaraCitera
Paseo
Ämnesstartare

bump så alla ska se mmmm


   
SvaraCitera

Orka ta bort mitt inlägg, jag var seriös. Trams, som sagt.

tevepro:

bryr mig inte ett dugg om du avreggar faktiskt och det hela we shall over come är bullshit tycker om um när det gnabbas lite..håller stället vid liv ju.


   
SvaraCitera

fin film, jag känner igen hennes röst. gör hon sminkvideos typ?


   
SvaraCitera