Forumet - Nytt album från Ultima Thule - Korpkvädet

Nytt album från Ultima Thule - Korpkvädet

731 0 13

Spana också in:

Ber om ursäkt om det uppfattades som reklam. Jag kan formulera om det så det blir ett ämne för diskussion istället om admin så önskar...

McLuver: Hoppas du inte menar allvar för i så fall är det riktigt allvarligt. Du hade inte ett enda rätt i din "diskussion". Bert Karlsson nazist hahaha, och vad är ett nazistkonvent? Ursäkta att jag skrattar men jag kan inte ta dig på allvar.
Kapten Haddock:

inget rasistband o


"Framförallt under sina tidiga år hade gruppen ett frekvent samröre med den högerextrema miljön, bland annat var bandets första sångare Bruno Hansen medlem i det nazistiska Nordiska rikspartiet[2] och i mitten av 1980-talet tog bandet emot ett bidrag (1500 kr) från organisationen Bevara Sverige Svenskt (BSS) för att kunna spela in en skiva. När man 1994 själva öppnade en skivbutik i Nyköping saluförde de uttalat nynazistiska band så som Heroes in the Snow, Svastika och Vit Aggression"

Låt oss undvika hårklyverier tack. Inget rasistband? My ass!
Marcus: Det där stämmer bara delvis, Bruno var inte med i NRP, däremot stämmer det att BSS sponsrade skivan men det sket bandet i då. De var och är fortfarande patrioter och vilket band tackar nej till att spela in en skiva, det är inget man försöker dölja. Jag vet inte vilka vit-makt band man sålde i skivbutiken men man sålde även rapmusik av t.ex. Public enemy som har betydligt grövre texter än de flesta nationella band så man var åtminstone konsekvent. Jag har känt bandet i mer än 15 år och vet precis var de står. Ge gärna exempel på rasism i Ultima Thules musik istället för att komma dragandes med exempel från 80-talet.

Bevisbördan ligger fortfarande hos den som kallar bandet rasister!