Forumet - Nytt försök på video

Nytt försök på video

5664 1 22
Detta kändes som ett halvbra försök att kopiera någon annan youtubare.. Att du klipper hela tiden, samt ditt kroppsspråk och så påminner mig extremt mycket om RWJ eller någon annan.. kommer inte riktigt på vem detta liknar.. Vill du lyckas så får du köra din egen stil, och göra din egen grej, och ha något som de andra youtubarna inte har. Din röst är det inte tillräckligt med tryck i heller här.. känns som att du små-viskar lite nästan.. Men annars var det helt okej.

Spana också in:


Stålröven: Detta kändes som ett halvbra försök att kopiera någon annan youtubare.. Att du klipper hela tiden, samt ditt kroppsspråk och så påminner mig extremt mycket om RWJ eller någon annan.. kommer inte riktigt på vem detta liknar.. Vill du lyckas så får du köra din egen stil, och göra din egen grej, och ha något som de andra youtubarna inte har. Din röst är det inte tillräckligt med tryck i heller här.. känns som att du små-viskar lite nästan.. Men annars var det helt okej.
En väldigt stor del av Youtubers använder Jump-cuts. RWJ var någon jag hade lite intresse i att se på när jag var cirka 12 - 13 år.

Jag ska nog ha kvar jump-cuts, men försöka lugna ned lite med dom. Det är väldigt svårt för mig att svara på vad folk säger utan att använda "uuhm..." eller tystnad i några sekunder.
Jag vill gärna ha poängen framme så snabbt som möjligt.
men öh och vadå könsförrädare? när har hon ens påstått något sådant? hon är ju dessutom gift med en man som hon antagligen knullar med. och hon har aldrig påstått att sex är ont utan att objektifieringen av kvinnor är det. vi lever fortfarande i en ickejämställd värld. 
du måste ju veta vad det är du kritiserar innan du kritiserar det käre värld.

Buddah: Testa att lägga mer än en kvart per video, dvs. gå igenom manus och allt sådant ordentligt, ta om tagningarna tills du är nöjd etc. 

Kvalitet > Kvantitet.
Började på ett manus för någon halvtimme sen. Ska se ifall det blir bättre då :)


Semla: Du verkar lite nervös och stirrig, försök vara lugnare och prata tydligare.
Det som gör mig nervös mestadels är att jag improviserade väldigt mycket. Ska försöka hålla mig till manus för att kunna formulera mina argument lugnare och bättre.