Forumet - Nytt gaming tagentbord, tips?

Nytt gaming tagentbord, tips?

317 0 16
Jag har funderat rätt länge på att köpa ett nytt bra tangentbord som kan ersätta mitt gamla halvt förfallna.

Eftersom jag brukar tangentbord till största del i spelsammanhang tänkte jag att varför inte slå på stort och skaffa ett riktigt gaming tangentbord?

Det enda jag i form av krav är att det ska vara bakgrundsbelyst och sladdbundet. Inte heller kosta mer än 2000kr.

Jag har kollat en del på Logitechs G-bord, men det verkar som om det är mycket plast för slanten. Har läst om många vars displayer och macrotagenter har slutat att fungera and so on. Någon som har en annan uppfattning?

Jag har också kollat på Saiteks olika Eclipse-bord och Cyborg-borden. Många påstår att Eclipse I och II är riktiga höjdare, men inte det senaste. Likaså påstår de flesta jag sett att Cyborg är ren skit. Någon som har använt något av borden, som har samma eller en annan uppfattning?

Övriga företag eller specifika tangentbord som ni kan rekommendera?

ÄNDRAT 2010-01-14 17:25

Spana också in:

Bajwa:

Men den här ser bra ut.
Logitech G19 Gaming Keyboard (Svensk Layout)
Kolla vet jag.


Jonnybravo91:

Jag har kollat en del på Logitechs G-bord, men det verkar som om det är mycket plast för slanten. Har läst om många vars displayer och macrotagenter har slutat att fungera and so on.


[wink] Men tack ändå!
Jag köpte ett Ione för att spela starcraft, jag gillar inte det här med att alla knappar bara blir mindre o platta, vill ha oldschool med stora knappar. Kanske inte passar för din typ av spel med rekommenderar det för att det är lätt att känna var man är på tangentbordet, att man vet att man har tryckt. Var inte lika hett i Quake som i starcraft, men iaf mindre än 100 spänn och är exakt vad jag ville ha : )

Image
Jonnybravo91:

Macroknappar, tåligt som fan och responstid som en gud kan jag nog definiera det som.


Makron är det enda. Ifall du har dålig responstid på ett tangentbord så har du gjort något jävligt konstigt och du lyckas förstöra ditt skrivbord före du pajar ditt tangentbord. Nej, GAYmers vill bara ha massa bling.

EDIT:
Image
TRU GEYMIN KYEBERD