Forumet - Nytt sätt att se på kuken

Nytt sätt att se på kuken

416 0 23
De flesta trådar på jorden om kuken handlar om vem som har störst och ifall den räcker. För att bidra med ny krydda till den trista debatten kommer här ett nytt sätt att se och uppleva det hela.

Ingen verkar reflekterat över att det kan vara ett problem att ha stor kuk. Istället för att gnälla över att inte ha stor nog kan ni vara glada att den är lagom.

Kan berätta för er som är less på att vara "normala" att om man har stor kuk så kan det göra rätt jävla ont i själva penetrationen. Inte bara för tjejen som de flesta tror. Har man bara jobbat tillräckligt innan så är det inga problem för dom. Men själv kan man inte göra ngt åt det.

Reflektera över det mina vänner. Det går inte riktigt att göra ngt åt den sortens problem. Eller vad säger ni tjejer?

...[tired]
jag_gillar_glass:

Säger du bara för att du har liten kuk


[rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes]

OnT: Då jag inte är speciellt aktiv sexullt eller speciellt intresserad av att gämföra min kuk med andras så känner jag mig ganska nöjd med min egen. Men antar att det kan vara problematiskt att vara för stor.

Spana också in: