Aviseringar
Rensa alla

Oattraktiv personlighet?


Ämnesstartare

Hej! Dethär är min första tråd heh, och jag tänkte fråga en sak och skulle bli tacksam om någon ville ta sig tid att svara..

Iallafall så är det såhär det ligger till... Jag får ganska ofta höra att jag ser bra ut osv, av både kompisar och får veta att killar tycker det. MEN bara innan de har pratat med mig, för efter han har lärt känna mig så verkar det som att han är ointresserad. Det får mig mer och mer fundera på att jag måste ha en sjukt oattraktiv personlighet!? 

Jag är inte otrevlig, ganska smart, snäll, glad osv (ohfan va jag skryter lål) men jag måste verkligen sakna något...

Frågan är iallafall till både er tjejer och killar, vad får er att tappa samt behålla intresset för en tjej/kille ni först varit ytligt attraherad av? 


   
Citera

humor


   
SvaraCitera

Killar brukar tappa intresset om man är för ''på'' dem, men även om man är för svår fångad. Sen kan dem tappa intresset om du pratar med massa andra killar, det finns många saker som man kan göra fel, men jag tycker faktiskt att du borde fråga någon av dem, vara ärlig! Det kanske kommer vara riktigt pinsamt men vad spelar det för roll om 1 år lixom? Det är i alla fall vad jag hade gjort! lycka till! 🙂


   
SvaraCitera

Jag anser det vara sjukt oattraktivt om man hela tiden pratar om sig själv och sina egna erfarenheter, oavsett om det är avsiktligt eller ej. Sedan kan jag inte ge dig några direkta tips då jag inte känner dig men var öppen och varken för på eller för svårfångad, precis som någon här ovan rådde dig till. 

Lycka till!


   
SvaraCitera

"Sen kan dem tappa intresset om du pratar med massa andra killar"

Dagens sanning. Fler borde uppmärksamma denna menning.


   
SvaraCitera

du kanske försöker för mycket? typ "leker"? det är fett oattraktivt iaf, att inte vara sig sj.


   
SvaraCitera

Var dig själv bara. Försök inte vara "attraktiv" eller försök inte få folk att få fel biöd av dig


   
SvaraCitera