Forumet - Obama vs. McCain

Obama vs. McCain

1659 0 38

Spana också in:

OBAMA; Hans Irakpolitik är bättre än Mccains då han vill dra tillbaka tillbaka de amerikanska trupperna från området. Att ge Irak ansvar för sin egen framtid är bra mycket bättre än vad som sker där nu! Obama vill dessutom lämna kvar vissa trupper för att ge stöd åt den irakiska regeringen och han vill engagera det irakiska folket från alla nivåer så att man kan bygga en ny konstitution. Han vill också få till stånd ett samarbete med Iraks grannar.

Han tänker diskutera med hela världen vilket visar på en diplomati som definitivt inte bedrivs av den nuvarande presidenten, som för tillfället vägrar prata med vissa länders chefer. Att vilja diskutera med alla kan vara möjligheten till framsteg.

Obamas politik syftar inte enbart till den nationella säkerheten utan han vill också bidra till den internationella säkerheten genom att få länder att diskutera med varandra och jobba för en kärnvapenfri värld. Även om han till viss del liknar andra presidenter; "Så länge ni har kärnvapen, så har vi kärnvapen!"
klåparen:

John McCain (Du röstade på detta alternativ)


thoughtless:

John McCain skulle vara en katastrof för USA men också för hela världen.


Tvärtom, McCain skulle vara den bästa ur Sveriges synvinkel. Han är nämligen för frihandel, vilket Obama vill stoppa. Blir det högre tullar till USA kan Sverige inte exportera lika mycket. Det kommer leda till att massor av människor blir arbetslösa i Sverige. Sverige lever på export, kommer Obama till makten blir det katastrof. Säga vad man vill om McCains åsikter inom homoäktenskap, abort, vapen osv. Det påverkar itne Sverige. Men frihandeln påverkar oss i allra högsta grad.
klåparen:

Barack Obama (Du röstade på detta alternativ)


Bäst av de sämsta.

tomorroow:

Säga vad man vill om McCains åsikter inom homoäktenskap, abort, vapen osv. Det påverkar itne Sverige. Men frihandeln påverkar oss i allra högsta grad.


Ja för det enda viktiga här i världen är ju Sveriges ekonomi! [bigsmile]

Ni liberaler är ju fan ordet egoism personifierat...