Forumet - Oblivion - Vampire Disease Cure

Oblivion - Vampire Disease Cure

319 0 25
Hej, jag har nu blivit smittad av vampyrsjukdomen. Jag spelar på en xbox och jag har fått uppdraget för att bota mig. Jag ska gå till häxan i de lilla huset och ska skaffa fram en massa soul gems innan jag blir vampyr permanent. Men jag förstår inte hur man ska hinna genomföra detta på 3 dygn!

Eftersom jag inte kan visa mig på dagarna eller travla måste jag ju vänta bort all tid.

Hur ska jag bära mig åt? Kan jag på något sätt förebygga det innan jag blir biten i sömnen? Jag har läst något om att man kan gå till ett chapel och sånt, men jag blir inte klok på det.

HJÄLP MIG![sad]

Spana också in:

Shackleby:

Ett av de allra roligaste questerna i spelet finns i Bruma. Snacka med Hertiginnan i slottet. "Lifting the Vale" heter den.


Leker mest runt än så länge, har inte siktat så mycket på att klara quests utan plundrar mest ruiner och tränar upp mina skills.
Men en sak vill jag be om hjälp om: Ungefär hur kommer man i kontakt med tjuvgillen? Behöver inte veta exakt vem man pratar med, mer allmänt... Om det finns några allmänna tips XD Hörde NPC's prata om att något skumt försiggick på Oak and Cudgel eller vadfan värdshuset i byn där Jeuffre finns heter, så jag hängde där ett helt dygn och pratade med alla jag kunde... Utan resultat -.-