Forumet - Obs! SPOILERS! Läs ej detta om du inte vet vad som händer i The Hunger Games

Obs! SPOILERS! Läs ej detta om du inte vet vad som händer i The Hunger Games

2598 0 12

OBSERVERA! DET ÄR SPOILERS HÄR! SPOILERS SPOILERS! LÄS EJ DETTA OM DU GILLAR HUNGER GAMES-SERIEN SOM JAG MEN INTE VET VAD SOM HÄNDER! DE AVSLÖJAR SAKER! 


Nåväl. Jag såg en mycket vacker bild på hon som spelar Primrose Everdeen nyss så jag bestämde mig för att googla "Primrose Everdeen actress" för att kolla vad hon hette. Då kommer det ju självklart upp andra grejer "Primrose Everdeen dies" först i sökrutan och sedan "Primrose Everdeen was Katniss sister" 
VAFAN!!! jag har läst ettan och tvåan och sett ettan och halva tvåan, fyfan vad besviken jag är, varför kunde det inte varit twilight eller nåt skit istället, nej fyfan nu går jag och tröstlyssnar på Thin Lizzy i fosterställning :(((( I-landsproblem jag vet, men blir så jäkla besviken. 

Spana också in:


mynona: Primrose var aldrig en huvudfaktor för mig så det gjorde varken till eller från och jag skulle nog inte ha brytt mig om jag fått veta det i förväg, hn var ju en bifigur. 
tyckte dessutom att de sista sidorna var röriga och dåligt beskrivna. hängde inte med i händelseförloppet. 
Believe me, Prim är inte den du kommer sörja mest. Ledsen

Tycker inte heller att hon var en särskilt intressant karaktär. Hon utgjorde liksom startskottet för det hela, men sen var hon mest en bifigur som inte tillförde så jättemycket.

ceka92: tyckte dessutom att de sista sidorna var röriga och dåligt beskrivna. hängde inte med i händelseförloppet.
Håller helt med. Jag störde mig på att det var hundratals sidor om hur tråkigt hon hade när hon fick dagarna att gå, både i 13 och i skogen i första boken, medans slutet kändes jättehastigt och nästan oviktigt i författarens ögon.
Hade önskat lite mer ingående beskrivningar av händelserna där på slutet.
Kändes som att läsa Harry Potter igen. Galen